Jumaat, 6 Jun 2014

SABUN RESDUNG SERI EMAS

Sabun Resdung Seri Emas (Seri Emas Formulasi Resdung) sejenis sabun handmade yang diperbuat dari 50% madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima. 100% halal, keluaran dan hak milik penuh bumiputera.

Hanya dengan penggunaan 2-3kali sehari, insyaAllah Sabun Resdung Seri Emas mampu membantu melegakan simptom resdung anda. Kesannya boleh dirasai dengan penggunaan berterusan..


Apa itu Sabun Resdung Seri Emas?

1. Sejenis sabun handmade iaitu Diperbuat dari 50% madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima.

2. Hanya perlu buihkan pada tangan dan sapu pada muka dengan putaran menaik dan kemudian bilas.Sekiranya mengalami gatal gatal hidung. Gosok lebih lama di bahagian kiri dan kanan hidung. biarkan dalam 2-3 minit kemudian baru bilas dengan air.

3. Kesan kelegaan boleh dirasai serta merta dan kesan optimum sekiranya menggunakan sabun ini secara berterusan selama semingguApa yang bakal anda rasai setelah gunakan sabun Seri Emas

1.Muka rasa bersih Fresh (boleh sentuh dengan jari pada kulit muka pertama kali menggunakannya.)

2. Bersin pagi terus berkurangan dari hari pertama pakai hingga ke 1 minggu. boleh rasa lapang sangat.(formulasi bunga cengkih)

3. Gatal gatal muka makin berkurangan dan jarang jarang berlaku semasa makan makanan laut.

4. Jerawat batu akan cepat mengering dan proses licinkan kulit muka boleh secepat 1 ke 2 bulan penggunaan (formulasi 50% madu pada sabun.)

5. Hari ketiga menggunakan sabun ini akan memperlihatkan tona kulit muka makin sekata (formulasi ekstrak delima)

6.Sekiranya ada masalah kelumumur, hari ketiga dah dapat rasa perubahan yang amat ketara sehingga 90% perubahan.

7. Seminggu setelah penggunaannya , kedutan kedutan pada muka akan mengecil (formulasi ekstrak delima)

8. Seminggu penggunaannya ,sekiranya berkulit cerah di pipi anda akan kelihatan merah merah gebu (formulasi ekstrak delima)

Kenapa Anda perlu percayakan Seri Emas

1.Kualiti penghasilan sabun amat kami titik beratkan hinggakan kami mengeluarkan belanja yang mahal utk menghasilkannya secara HANDMADE. 100% buatan tangan. Untuk keraskan sabun ambil masa 2 minggu kerana kami tidak mahu menggunakan bahan kimia.

2.Formulasi ini telah diuji dan digunapakai hampir 10 tahun dan kini pemilik formulasi ingin kongsikan kepada umum dengan niat Anda mendapat faedah daripada penggunaannya.

3.Ianya Selamat dan kilang buatannya berstatus halal dan lulus KKM.

4.Ianya berstatus 100% Idea dan Formulasi Milik Bumiputra.

Kami Jawab Semua Kerisauan Anda

1. Risau produk tak berkesan.-> Formulasi ini amat amat berkesan dan telah digunapakai hampir 10 tahun cuma tidak didedahkan umum oleh pemiliknya.

2.Risau produk tak berbaloi dengan harga.-> Kehebatan Seri Emas tidak terletak pada saiz sabun, warna atau packagingnya, atau iklan meletup letup di kaca televisyen tetapi terletak pada kesan, faedah dan kelegaan. Puas setelah anda menggunakannya.

3.Risau kalau gunakan produk ..jerawat makin teruk.-> Formulasi kami tidak menggalakkan jerawat dan tidak mengakis.

4. Risau tidak selamat digunakan.-> Kilang kami berstatus halal dan lulus kkm.

5.Risau Produk baru takda kualiti.-> Kualiti yang kami berikan ialah HANDMADE iaitu kualiti paling tinggi bagi kelas soap bar kerana ianya bebas sebarang bahan kimia.

6.Risau Kalau Beli kena tipu.-> Tiada Unsur Penipuan dan urusan jual beli

7.Risau Pesanan tak sampai.-> Usah risau setiap pesanan kami rekodkan baik baik secara soft copy, hard copy beserta dengan Tracking ID poslaju setiap hari. Kami berjanji memberi khidmat terbaik untuk pelanggan sekiranya berlaku sebarang masalah.

8. Risau Kesan sampingan akibat bahan kimia-> Ianya selamat kerana kilang buatannya berstatus Halal dan KKM serta buatan sabun Seri Emas di dalam kelas HANDMADE iaitu tanpa sebarang bahan kimia.

Berapa Harga Seketul Seri Emas?-> RM65 + pos laju rm 6 seluruh Malaysia

Seketul Tahan Berapa Lama?-> 1-2 bulan bergantung penggunaannya.

Sekiranya beli sekarang Anda dapat:

RM60 shj(harga pre launching..dah launching nanti harga naik RM65)

FREE POSLAJU untuk SEMENANJUNG M’SIA(utk waktu terhad sahaja!!!)

Beli Sekarang Anda diberi Jaminan wang dikembalikan 100% sekiranya tidak berkesan.

Beli Sekarang 2-3 hari pesanan akan sampai dan anda bakal rasai nikmat menghirup udara segar keranan hidung sudah OK ..yang sudah lama anda lupa iaitu seperti orang normal yg lain.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan