Ahad, 19 Mac 2017

MYLEA FRECKLES SERUM( penghapus no 1 jeragat)

Chumie Chumi Rich's photo.

Mylea Freckles Serum

KENAPA WAJAH ANDA PERLUKAN MYLEA FRECKLES SERUM??

 Penawar nombor 1 masalah JERAGAT!

 Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL!

 Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!

 MenCERAHkan warna kulit

 Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!

 Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!

 Membantu MENCERAHKAN kulit wajah!

 Merawat KULIT KUSAM!

 Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!

 Mengecilkan LIANG PORI!

 Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! 

🍁Cara Penggunaan 

👉 Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah seperti di atas

(Setitik Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah)

👉 Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum makeup) dan malam sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum apply night cream)

👉 Freckles Serum BOLEH DIPAKAI dengan mane2 nite/day cream ape2 brand yang anda guna sekalipun yang penting jarakkan masa sekurang2nya 15 minit utk make sure serum telah sempurna meresap ke dalam kulit (dinasihatkan hindarkan dari produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit)

👉 Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan kesan yang lebih cepat

🍁Harga

 RM120 sekotak tahan untuk sebulan jika sapu setiap hari tapi now kami PROMO RM90SAHAJA UNTUK SEKOTAK!! FREE GIFT LIPSTIK KYLIE/HUDA DLL
😲


Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. Ramai pengguna kami dari umur 40 – 60 tahun pakai Serum ni Jeragat makin pudar dan hilang. JERAGAT berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk protect kulit kita drpd cancer kulit.
Percentage org dpt cancer kulit adalah lebih tinggi kepada org yg berkulit cerah berbanding gelap. Thats why mereka yg berkulit cerah lagi byk jeragat compare tu mereka berkulit gelap. Jeragat perlu dijaga sejak awal usia 20an.
Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat
Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA!
Mylea Freckles Serum ni bersifat Water based, Bahan Asas dari sumber Mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan.
Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana2 produk, Jadi serum ni tiada Bahan Kimia dan Approved Kkm Highly Recommend.
Active Ingredient:
Aqua, Propylene Glycol, Unsaponifiable Olive Oil, Cetyl, Ceg Beeswax, Dimethicone, Cucumis Sativus Ekstrak, Citrus Medica Limonium Peel Extract, Symphytum Root Cell Extract ( phyto-celltec ), Sodium Cocoamphoacetate, L-Gluthathione, Ascorbyl tetraisopalmitate P, Polyacrylamide And C13-14, Tocopherol Acetate, Arbutin, Isoparaffin And Laureth-7, Phenoxyethanol (and), Ethyloxyglycerin, Caprylyl Glycol And Ethyloxyglycerin,
Approved KKM ( NOT160300607K )
Clinically Proven

Mesej/Whatsapp/Wechat :0179331908 ( KAK CHUMI)
Pm fb del : chumie chumi rich
FOLLOW IG
 : mylea.chumiechumi_rich

 testimoni yang super duper awesome.. Dalam masa 3 hari dapat lihat kesan tu.. Kesan apa??.. Parut jerawat dan jeragat dah hilang terus.. Memang xterkata perubahan nya..

"JERAGAT BERTAHUN PUDAR"
Dapat satu berita gembira harini...cam teruja nak kongsi dengan anda semua..
Mak cik 58 tahun dan bertahun jeragat dimuka tapi sekarang dah 80% pudar..
Sebelum ni dah macam-macam produk dah tetapi dengan serum Freckles mylea ni boleh pudar...

"Kerana Jeragat , Aku hilang Cinta Hati"
Terus terang, akak dah lama ade jeragat ni. Dari dulu ingat tompok tompok hitam ni masalah biasa. Tak sangka lak selepas beberapa tahun, makin jelas dan tanak hilang2. Stress akak.
Setiap pagi akak kene cover jeragat dengan make up tebal, yela akak hampir tiap masa kerja jumpa dengan client. Malu sangat bila muka macam tak siap.
Kalau akak tahu, dari awal lagi akak dah cegah. Alhamdulillah jeragat yang dah berahun ade, mula pudar.. Syukur sangat, akak amalkan ni jer..
Akak rasa ramai yang ade masalah yang sama dengan akak,
Akak faham perasaan korang.
Akak suggest korang amek peluang ni,
Dan mula kan rutin baru.
Atleast tak menyesal macam akak, kenapa tak tahu dari dlu.
 (Sebelum)    
  
(Selepas)


" SAPU JER TERUS HILANG JERAGAT "..
" Dulu kulit sy berjeragat agak teruk terutama kat atas pipi dan hidung ni, Bermacam produk dah cuba tapi semua tak jadi"..
" Member opis pun perasan jeragat sy makin tebal dan merebak, Realiti nye sy terpaksa cover dgn tampal bedak bnyk2.. Sampai la sy jumpa Serum Jeragat ni"..
" Dari situ, Sy try jugak walau hati dah tak rela utk mencuba.. Lepas pakai Serum ni, Serius cepat kesan dia, memang best.. Skrg dah boleh selfie bagai.. Siap member tanye pakai ape.. Hihi"..
~ Latifah, Puncak Alam


RAHSIA MYLEA FRECKLES SERUM
+ Serum Khas utk JERAGAT
+ Water Based ( Sumber Mineral )
+ Mengandungi Minyak Zaitun, Vit c
+ Sesuai utk kulit Sensitif
+ Kulit Wajah Semakin licin & lembut
+ Kulit Wajah tidak kelihatan KUSAM
+ Nampak lebih Muda dari Usia Sebenar
+ Menghapuskan JERAGAT & BINTIK HITAM
+ Kesan EFEKTIF 2 - 5 hari
+ Tiada Kesan kulit MENIPIS
+ Menjadi Pilihan WANITA MUSLIMAH
+ Friendly WUDHU ( Mudah Di Cuci )
+ Produk Tahan 2 bulan ( JIMAT )
+ Lulus KKM ( NOT160300607K )
+ 100 % Produk MUSLIM
+ Isi Kandungan 100% HALAL
Dicipta khas dari bahan Asas Semulajadi terdiri dari SUMBER MINERAL, MINYAK ZAITUN, ekstrak TIMUN, ekstrak LEMON, MINYAK KELAPA DARA, Vit E dan ekstrak DELIMA..
~ Approved KKM ( NOT160300607K )

(JOM DAPATKAN PRODUK INI DARIPADA SY - AGEN SAH MYLEA)
Mesej/Whatsapp/Wechat :0179331908 ( KAK CHUMI)
Pm fb del : chumie chumi rich
FOLLOW IG
 : mylea.chumiechumi_rich
ID SVA 02/10

Sabtu, 18 April 2015

AZ COSMETIC




PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…
KELEBIHAN AZ COSMETIC…
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az cosmetic 

DALAM SATU SET ADA 5 ITEM…
1 ~SABUN
2~ CREAM SIANG
3~ SUNBLOCK
4~ NIGHT CREAM
5~ TREATMENT CREAM

ANTARA TESTIMONI-TESTIMONI AZ COSMETICS YANG SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA…
SABUN…

~ pembersih muka delima dapat membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ selain itu ia mncerahkan , menghaluskan dan menggebukan kulit anda , selain itu ia juga dapat menghilangkan kesan jeragat.
 DAY CREAM..

~Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.
~ kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia
SUNBLOCK..
~ cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.
~ dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C….
 NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT…
~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.
~ amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang takk sekata
~ di perbuat daripada kunyit dan temulawak…
TREATMENT CREAM…
~ menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.
~ menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ diekstrak dari bahan – bahan seperti akar-akar kayu herba….

azcosmetic_skincare_tanpa bahan kimia_cantik_glowing_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n

TESTIMONI


az cosmetic original_elakkan fake_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n
testimoni az cosmetic_kesan dalam 7 hari_tanpa pengelupasan_skincare_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n

AZ COSMETICS ADALAH SET SKINCARE YANG BEBAS BAHAN KIMIA…
NAK KULIT WAJAH SEPERTI MEREKA GLOWING GEBU GEBAS DAN KULIT MENJADI PINKISH JEA..

HARGA PASARAN RM150 SATU SET
NAK HARGA ISTIMEWA YANG PASTI LEBIH MURAH HUBUNGI KAMI…
WHATSAPP / SMS KE NO 017 9331908


TAK CUBA MEMANG SANGAT RUGI….
BERTUKARLAH KEPADA PRODUK YANG BEBAS BAHAN KIMIA..
100% SELAMAT…
P/s .. Kami menjual produk original, berhati-hati dengan produk tiruan…

Ahad, 25 Januari 2015

JAMU JELITA PRO 5 IN 1 - SUPPLEMENT LENGKAP WANITA






RM65 SEM.RM70 SS


JAMU JELITA PRO 5 IN 1
SEMUA DALAM 1 .. XPERLU HABISKAN DUIT UTK BERMACAM2 JENIS SUPPLMNT..

* PUTIH
* KETAT 
* MANTAP 
* KURUS
* RAMPING 
* SIHAT 
* DETOX 
* ANTI AGING 

OBESITI TERLAMPAU ,KOLESTROL ,TOKSIN,JERAWAT,JERAGAT ....tak kira lah dia gemuk ke...kurus kering ke...yang sedang-sedang ke TAPI YANG ADA MASALAH FARAJ LONGGAR,KEPUTIHAN ,MAGRAIN,DARAH TINGGI ,KENCING MANIS … haaaa wajib cuba!!....malah,JELITA PRO 5 IN 1 ni pun sesuai untuk digunakan semasa DALAM BERPANTANG.

Pendek kat dalam 1 kapsul ni dapat mencairkan lemak dalam badan,mengembalikan bentuk badan asal / dapat membentuk badan anda secara sempurna dan seimbang....Yang penting dapat mengembalikan aura MALAM PERTAMA ANDA masa mula2 kawen dulu… 

CONFIRM RAMPING ,RAPAT ,MANTAP SEKALIGUS MEMBUATKAN ANDA SEMAKIN JELITA gituuuuuu
BAGAIMANA PRO 5 IN 1 BERTINDAK KEATAS TUBUH ANDA ???
.
1 - 7 hari
* Pembuangan lawas
* Pembuangan toksin dan lemak melalui najis
* Pengaliran lemak berlaku
* Berat badan menurun
* Pengecilan dibahagian peha,muka,pinggul,perut dan lengan
* Faraj terasa ketat
.
10 - 30 hari
* Badan lebih terbentuk
* Berat semakin menurun
* Jerawat mengecut
* Muka lebih cerah
* Masalah migrain ,buasir, kencing manis dan darah tinggi dapat dikawal
.
30- 50 hari
* Kulit semakin menegang
* Kulit semakin cerah
* Masalah jerawat hilang dan parut pudar
* Payudara dan miss v semakin mantap
* Lebih sihat dan awet muda

FUNGSI2 LAIN.. :- 
-Membakar lemak berlebihan dalam badan (kuruskan badan)
-Merawat jerawat dan mencantikan kulit.
-Melancarkan pembuangan air besar 
-menyingkirkan TOKSIN di dalam badan
-Melancarkan perjalanan haid
-Menghilangkan bau badan
-Menyejukan badan
-Menghilangkan kelesuan , lemah lemah serta lenguh-lenguh seluruh badan
-Menyempitkan faraj (pulih dara)
-Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
-Lenguh-lenguh sendi
-Mencegah dan mengubati kencing manis 
-Mencegah dan mengubati darah tinggi 
-Mengawal bacaan gula bagi penyakit kencing manis
-Mengawal tekanan darah tinggi
-Pulih tenaga batin
-Mendapatkan zuriat

Cara pengambilan ;
Masalah berat badan 
50kg ++ hingga 65kg ++ 
2 biji sehari , setengah jam sebelum makan dan sebelum tidur @ boleh diambil 2 biji sekaligus sebelum tidur

65kg ++ hingga 80kg++ 
3 biji sehari ,pagi ,petang dan malam

Untuk rawatan muka ,faraj ,dan kulit
2 biji sehari pagi dan malam @ BUKAK KAPSUL DAN LULURKAN SERBUK DIMUKA DAN FARAJ bersama air suam.

info PENTING : 
jangan minum air BERKHABONAT kerana melambatkan proses penurunan berat dan pembuangan toksin .. untuk kempis kan perut yang buncit dalam masa singkat pastikan (kalau rajin) selepas ambil kapsul setiap pagi minum satu gelas air suam bersama perahan limau nipis .. CONFIRM kempis dalam masa 3 hari 

noted : JANGAN RISAU BOLEH DIAMBIL WAKTU PERIOD KERANA DAPAT MENGELAKKAN DARIPADA RASA SEGUGUT,SENDI SAKIT,SAKIT PINGGANG,KEPUTIHAN,FARAJ GATAL DAN BERBAU, DAN LAIN2 

Wanita berpantang ambil 1 minggu sekali ...selepas habis pantang 2-3 hr sekali 1 biji sehari
wanita menyusu selang 3 hari 1 biji



SMS/WSP 0179331908