Ahad, 25 Januari 2015

JAMU JELITA PRO 5 IN 1 - SUPPLEMENT LENGKAP WANITA






RM65 SEM.RM70 SS


JAMU JELITA PRO 5 IN 1
SEMUA DALAM 1 .. XPERLU HABISKAN DUIT UTK BERMACAM2 JENIS SUPPLMNT..

* PUTIH
* KETAT 
* MANTAP 
* KURUS
* RAMPING 
* SIHAT 
* DETOX 
* ANTI AGING 

OBESITI TERLAMPAU ,KOLESTROL ,TOKSIN,JERAWAT,JERAGAT ....tak kira lah dia gemuk ke...kurus kering ke...yang sedang-sedang ke TAPI YANG ADA MASALAH FARAJ LONGGAR,KEPUTIHAN ,MAGRAIN,DARAH TINGGI ,KENCING MANIS … haaaa wajib cuba!!....malah,JELITA PRO 5 IN 1 ni pun sesuai untuk digunakan semasa DALAM BERPANTANG.

Pendek kat dalam 1 kapsul ni dapat mencairkan lemak dalam badan,mengembalikan bentuk badan asal / dapat membentuk badan anda secara sempurna dan seimbang....Yang penting dapat mengembalikan aura MALAM PERTAMA ANDA masa mula2 kawen dulu… 

CONFIRM RAMPING ,RAPAT ,MANTAP SEKALIGUS MEMBUATKAN ANDA SEMAKIN JELITA gituuuuuu
BAGAIMANA PRO 5 IN 1 BERTINDAK KEATAS TUBUH ANDA ???
.
1 - 7 hari
* Pembuangan lawas
* Pembuangan toksin dan lemak melalui najis
* Pengaliran lemak berlaku
* Berat badan menurun
* Pengecilan dibahagian peha,muka,pinggul,perut dan lengan
* Faraj terasa ketat
.
10 - 30 hari
* Badan lebih terbentuk
* Berat semakin menurun
* Jerawat mengecut
* Muka lebih cerah
* Masalah migrain ,buasir, kencing manis dan darah tinggi dapat dikawal
.
30- 50 hari
* Kulit semakin menegang
* Kulit semakin cerah
* Masalah jerawat hilang dan parut pudar
* Payudara dan miss v semakin mantap
* Lebih sihat dan awet muda

FUNGSI2 LAIN.. :- 
-Membakar lemak berlebihan dalam badan (kuruskan badan)
-Merawat jerawat dan mencantikan kulit.
-Melancarkan pembuangan air besar 
-menyingkirkan TOKSIN di dalam badan
-Melancarkan perjalanan haid
-Menghilangkan bau badan
-Menyejukan badan
-Menghilangkan kelesuan , lemah lemah serta lenguh-lenguh seluruh badan
-Menyempitkan faraj (pulih dara)
-Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
-Lenguh-lenguh sendi
-Mencegah dan mengubati kencing manis 
-Mencegah dan mengubati darah tinggi 
-Mengawal bacaan gula bagi penyakit kencing manis
-Mengawal tekanan darah tinggi
-Pulih tenaga batin
-Mendapatkan zuriat

Cara pengambilan ;
Masalah berat badan 
50kg ++ hingga 65kg ++ 
2 biji sehari , setengah jam sebelum makan dan sebelum tidur @ boleh diambil 2 biji sekaligus sebelum tidur

65kg ++ hingga 80kg++ 
3 biji sehari ,pagi ,petang dan malam

Untuk rawatan muka ,faraj ,dan kulit
2 biji sehari pagi dan malam @ BUKAK KAPSUL DAN LULURKAN SERBUK DIMUKA DAN FARAJ bersama air suam.

info PENTING : 
jangan minum air BERKHABONAT kerana melambatkan proses penurunan berat dan pembuangan toksin .. untuk kempis kan perut yang buncit dalam masa singkat pastikan (kalau rajin) selepas ambil kapsul setiap pagi minum satu gelas air suam bersama perahan limau nipis .. CONFIRM kempis dalam masa 3 hari 

noted : JANGAN RISAU BOLEH DIAMBIL WAKTU PERIOD KERANA DAPAT MENGELAKKAN DARIPADA RASA SEGUGUT,SENDI SAKIT,SAKIT PINGGANG,KEPUTIHAN,FARAJ GATAL DAN BERBAU, DAN LAIN2 

Wanita berpantang ambil 1 minggu sekali ...selepas habis pantang 2-3 hr sekali 1 biji sehari
wanita menyusu selang 3 hari 1 biji



SMS/WSP 0179331908

Rabu, 7 Januari 2015

GLOWSHINE SKINCARE




~~MUKA BERSIH!!!!! NAK CANTIK!!!!!NAK GEBU!!!!~~
GLOWSHINE SKINCARE PRODUK TERBARU YG SANGAT2 BERKESAN UNTUK MASAALAH KULIT MUKA!!!!!!
FUNGSI DAN KEBAIKAN SET GLOWSHINE SKINCARE
✔ 3hari-kulit lembut
✔ 7 hari - kulit lebih lembap
✔ 14 hari - kulit jadi lebih cerah
✔ 30 hari - kulit lebih halus dan tegang
~bagi masaalah jerawat/jeragat kesan dapat dilihat seawal 2 minggu...
Kebaikan Utama GLOWSHINE SKINCARE
✔ Menjadikan kulit lebih anjal,halus dan cerah berseri
✔ Menjadikan kulit gebu dan lebih sekata
✔ Bertindak sebagai antioksida dan anti penuaan
✔ Mengurangkan masalah jerawat yang teruk
✔ Membantu mengurangkan masalah pigmentasi
✔ Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
✔ Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
✔ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
KEBAIKAN .
*WAJAH MENJADI LICIN..
*WAJAH MENJADI TEGANG TANPA MENYAKITKAN.
*WAJAH JD BERSIH DAN SELESA..
*WAJAH TAMPAK PUTIH..
*KULIT WAJAH AKAN NAMPAK SEKATA BILA MEMAKAINYA..
WALAUPUN BARU SEKALI PEMAKAIANNYA..
**KRIM NI TIDAK MENGELUPAS KULIT MUKA**
--> BERMINAT??
NAK ORDER!!!!!!
WHATSAPP <GLOWSHINE> DAN HANTAR KE 0179331908
WHATSAPP <GLOWSHINE> DAN HANTAR KE 0179331908
WHATSAPP <GLOWSHINE > DAN HANTAR KE 0179331908
GLOW YOUR SKIN..

TESTIMONI














Ahad, 21 Disember 2014

MIRACLE WAX - MURAH




Nk kulit tangan dan kaki cantik, lembut dan cerah seperti awek Korea dalam 30 minit sahaja?? 
Pkai losyen xjadi?? 
Pkai scrub xjadi??
MIRACLE WAX ini adalah jawapannya!!!

Hanya dgn 1 kali pemakaian anda akan lihat perubahan yg ketara !!!
KELEBIHAN MIRACLE WAX
✔ Mencerahkan dan menggebukan kulit 
✔ Menghilangkan kedutan pada kulit
✔ Melembutkan kulit
✔ Menanggalkan kulit mati
✔ Memberi vitamin pada kulit
✔ Memudarkan parut dan bintik hitam pd kulit
✔ Merawat sunburn

CARA PENGGUNAAN MIRACLE WAX
✔ Cuci tangan / kaki dengan air kemudian keringkan 
✔ Sapukan wax pada tangan hingga ke celah-celah jari 
✔ Biarkan selama 15 - 30 minit atau sehingga wax keras 
✔ Kemudian koyak wax tersebut 
✔ Bilaskan

KANDUNGAN DALAM MIRACLE WAX
✔ Green Tea Powder
✔ Milk Cream
✔ Aloe
✔ Lo Banana Oil 
✔ Glycerin
✔ Fruit Wax

Noted : Kulit sensatif tidak digalakkan untuk mencuba
Boleh digunakan hari-hari atau 3 kali 1 minggu
Berat : 200gram

Isnin, 1 Disember 2014

Syma Beauty Skincare murah



RM66 (sm)
rm72 (ss)

Masalah kulit berjerawat dan kusam? 

Berminyak dan tak berseri?

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?

jom jadi cantik dengan syma beauty. 

Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare

Apa yang ada dalam set skincare ni???

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream

| Syma Beauty Soap |


Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Ia bertindak 

~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi  kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
~ melembapkan kulit 
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt.

| Syma Day Cream |

Syma Day Cream mengandungi 
~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 
Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. 
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. 
Gunakan krim ini selepas mencuci muka. 
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.

| Syma Night Cream |

Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 

bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.

TESTIMONI

" kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "

" tq akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, 
bintik2 halus hilang sepenunhnya ,
 jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "

< dah tambah cerah
< parut pudar cepat sangat
< jerawat kecut tanpa bekas
< licin dah muka sekarang
< lbh konfiden adik kita nih ^ -^








" serius terkejut gila"
" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"

Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. 
Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K

SMS/WSP 0179331908

DERMANIC TRANSCAPE - PUTIH GEBU DLM 7 HARI.


RM80 SEM RM90 SS
FREE POSTAGE
2 BOTOL RM150

B-Complex Weight Gain (ubat gemuk)




RM 70(wm) RM74(em) FREE POS

HARGA BORONG TAK TERMASUK POS
RM50.00/botol x 6 botol
RM45.00/botol x 12 botol keatas



Terlalu kurus menjadikan kita 
kelihatan tidak menarik & 
mengurangkan keyakinan diri. 

Biasanya org kurus memiliki 
metabolisma badan yg tinggi,
walaupun makan banyak/ kerap,
berat badan tetap tak naik.

Tapi dgn vitamin B complex,
hasilnya pasti tak menghampakan
anda. Cuba dulu baru tahu.

Tahukah anda VITAMIN B?
VITAMIN B tidak hanya memiliki
satu jenis saja, tapi memiliki
banyak jenis vitamin B, antara lain
Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9,
dan B12.

Vitamin B Complex banyak manfaat
dan khasiat dari masing-masing
vitamin B tersebut.

Vitamin B Complex adalah
merupakan gabungan dari
beberapa vitamin yang larut air.
Komponen B Complex terdiri daripada:

1. B1 (thiamin)
2. B2 (riboflovin)
3. B3 (niacin)
4. B5
5. B6 (pyridoxine)
6. B12 (cobalamine)
7. Acid folic
8. Asid panthothenic
9. Biotin

Selain diperlukan dalam Pembentukan
Protein Asid Amino & Merangsang
Pertumbuhan, vitamin B complex juga
berperanan :

☑ Menambah selera makan
☑ Menguatkan paru - paru dan jantung
☑ Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit
☑ Meningkatkan kapasiti pencernaan
☑ Meningkatkan penggunaan nutrien dalam tubuh secara maksimum
☑ Menambah berat badan tanpa mengakibatkan lemak berlebihan
☑ Menggalakkan pertumbuhan otot yang kuat dan fizikal yang ideal
☑ Membantu kemampuan berfikir
☑ Kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
☑ Memproses dan perbaikan sel-sel darah merah

CARA AMBIL DAN MAKAN

☑ Ada 3 jenis pil dalam satu botol, makan ketiga2 jenis sekali sehari.
☑ Diambil pada waktu pagi selepas makan

TESTIMONI yang berjaya!!

wsp/sms 0179331908

Jumaat, 24 Oktober 2014

OVI SPA - KURUS ( MURAH)






ASAL : RM100.00

OFFER!!

RM60.00 SEM
RM70.00 SS
(FREE POSTAGE)


RENDAM KAKI JER, KURUS SELURUH BADAN!!
CARA KURUS TERBARU ORANG KOREA 
FREE SLIMMING LOSYEN 1 TIUB 100ML !!!!

=====================================
Bosan dengan cara slimming guna produk makan,minum & sapu? Rendam kaki,kurus badan adalah trend terkini !!
Apa yang hebat sangat?? Kenapa kena pilih IDOLA ni ???

[✔] - Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh
[✔] - Tak perlu Exercise
[✔] - Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki jer
[✔] - Kulit lebih putih, lembut dan berseri 
[✔] - Toksin dikeluarkan melalui peluh sama macam bersenam atau bersauna
[✔] - 100% Made in KOREA
[✔] - Kesan seawal 1 HARI!!
[✔] - Tiada pantang larang
[✔] - Sila timbang berat badan anda sebelum dan selepas pemakaian OVISPA untuk lihat kesan

1 SET : 10 PAKET UTK 10 HARI

TESTIMONI