Ahad, 21 Disember 2014

MIRACLE WAX - MURAH




Nk kulit tangan dan kaki cantik, lembut dan cerah seperti awek Korea dalam 30 minit sahaja?? 
Pkai losyen xjadi?? 
Pkai scrub xjadi??
MIRACLE WAX ini adalah jawapannya!!!

Hanya dgn 1 kali pemakaian anda akan lihat perubahan yg ketara !!!
KELEBIHAN MIRACLE WAX
✔ Mencerahkan dan menggebukan kulit 
✔ Menghilangkan kedutan pada kulit
✔ Melembutkan kulit
✔ Menanggalkan kulit mati
✔ Memberi vitamin pada kulit
✔ Memudarkan parut dan bintik hitam pd kulit
✔ Merawat sunburn

CARA PENGGUNAAN MIRACLE WAX
✔ Cuci tangan / kaki dengan air kemudian keringkan 
✔ Sapukan wax pada tangan hingga ke celah-celah jari 
✔ Biarkan selama 15 - 30 minit atau sehingga wax keras 
✔ Kemudian koyak wax tersebut 
✔ Bilaskan

KANDUNGAN DALAM MIRACLE WAX
✔ Green Tea Powder
✔ Milk Cream
✔ Aloe
✔ Lo Banana Oil 
✔ Glycerin
✔ Fruit Wax

Noted : Kulit sensatif tidak digalakkan untuk mencuba
Boleh digunakan hari-hari atau 3 kali 1 minggu
Berat : 200gram

Isnin, 1 Disember 2014

Syma Beauty Skincare murah



RM66 (sm)
rm72 (ss)

Masalah kulit berjerawat dan kusam? 

Berminyak dan tak berseri?

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?

jom jadi cantik dengan syma beauty. 

Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare

Apa yang ada dalam set skincare ni???

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream

| Syma Beauty Soap |


Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Ia bertindak 

~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi  kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
~ melembapkan kulit 
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt.

| Syma Day Cream |

Syma Day Cream mengandungi 
~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 
Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. 
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. 
Gunakan krim ini selepas mencuci muka. 
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.

| Syma Night Cream |

Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 

bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.

TESTIMONI

" kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "

" tq akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, 
bintik2 halus hilang sepenunhnya ,
 jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "

< dah tambah cerah
< parut pudar cepat sangat
< jerawat kecut tanpa bekas
< licin dah muka sekarang
< lbh konfiden adik kita nih ^ -^








" serius terkejut gila"
" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"

Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. 
Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K

SMS/WSP 0179331908

DERMANIC TRANSCAP


RM80 SEM RM90 SS
FREE POSTAGE
2 BOTOL RM150

B-Complex Weight Gain (ubat gemuk)




RM 70(wm) RM74(em) FREE POS

HARGA BORONG TAK TERMASUK POS
RM50.00/botol x 6 botol
RM45.00/botol x 12 botol keatas



Terlalu kurus menjadikan kita 
kelihatan tidak menarik & 
mengurangkan keyakinan diri. 

Biasanya org kurus memiliki 
metabolisma badan yg tinggi,
walaupun makan banyak/ kerap,
berat badan tetap tak naik.

Tapi dgn vitamin B complex,
hasilnya pasti tak menghampakan
anda. Cuba dulu baru tahu.

Tahukah anda VITAMIN B?
VITAMIN B tidak hanya memiliki
satu jenis saja, tapi memiliki
banyak jenis vitamin B, antara lain
Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9,
dan B12.

Vitamin B Complex banyak manfaat
dan khasiat dari masing-masing
vitamin B tersebut.

Vitamin B Complex adalah
merupakan gabungan dari
beberapa vitamin yang larut air.
Komponen B Complex terdiri daripada:

1. B1 (thiamin)
2. B2 (riboflovin)
3. B3 (niacin)
4. B5
5. B6 (pyridoxine)
6. B12 (cobalamine)
7. Acid folic
8. Asid panthothenic
9. Biotin

Selain diperlukan dalam Pembentukan
Protein Asid Amino & Merangsang
Pertumbuhan, vitamin B complex juga
berperanan :

☑ Menambah selera makan
☑ Menguatkan paru - paru dan jantung
☑ Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit
☑ Meningkatkan kapasiti pencernaan
☑ Meningkatkan penggunaan nutrien dalam tubuh secara maksimum
☑ Menambah berat badan tanpa mengakibatkan lemak berlebihan
☑ Menggalakkan pertumbuhan otot yang kuat dan fizikal yang ideal
☑ Membantu kemampuan berfikir
☑ Kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
☑ Memproses dan perbaikan sel-sel darah merah

CARA AMBIL DAN MAKAN

☑ Ada 3 jenis pil dalam satu botol, makan ketiga2 jenis sekali sehari.
☑ Diambil pada waktu pagi selepas makan

TESTIMONI yang berjaya!!

wsp/sms 0179331908

Jumaat, 24 Oktober 2014

OVI SPA - KURUS ( MURAH)






ASAL : RM100.00

OFFER!!

RM60.00 SEM
RM70.00 SS
(FREE POSTAGE)


RENDAM KAKI JER, KURUS SELURUH BADAN!!
CARA KURUS TERBARU ORANG KOREA 
FREE SLIMMING LOSYEN 1 TIUB 100ML !!!!

=====================================
Bosan dengan cara slimming guna produk makan,minum & sapu? Rendam kaki,kurus badan adalah trend terkini !!
Apa yang hebat sangat?? Kenapa kena pilih IDOLA ni ???

[✔] - Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh
[✔] - Tak perlu Exercise
[✔] - Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki jer
[✔] - Kulit lebih putih, lembut dan berseri 
[✔] - Toksin dikeluarkan melalui peluh sama macam bersenam atau bersauna
[✔] - 100% Made in KOREA
[✔] - Kesan seawal 1 HARI!!
[✔] - Tiada pantang larang
[✔] - Sila timbang berat badan anda sebelum dan selepas pemakaian OVISPA untuk lihat kesan

1 SET : 10 PAKET UTK 10 HARI

TESTIMONI


BVR LOLLY'S PINK -TERMURAH



SMS/WSP 017 9331908

BVR..BVR ..BVR LAGI........ 
Nak kulit pipi & bibir FRESH , PINKY & SMOOTH ??? 
Jom try guna BVR LOLLY'S PINK..
scrub utk pipi dan bibir..

Seminggu tu guna 2 atau 3 kali je..bukan susah pun..sapu kat muka dan bibir,urut perlahan dan rasai kelembapan semulajadi hanya dalam masa 5 minit sahaja..

KELEBIHAN BVR LOLLY'S PINK 

- melembapkan bibir / kulit muka pipi
- menjadikan bibir / kulit wajah merah jambu ( pinkish ) dan kemerahan semulajadi
- mengurangkan kedutan pada bibir / wajah / pipi
- bagus utk merawat bibir kering dan mengelupas
- sesuai utk bibir yg gelap supaya kembali pinkish 
- menjadikan pipi pink kemerahan semulajadi

cara penggunaan 

- basahkan muka / bibir / pipi
- ambil sedikit scrub urut pd bibir / pipi 3 - 5 mnit
- bilas dgn air

VGRIP SERUM PENGETAT MISS V







HANYA 5 MINIT DGN VGRIP KETAT KEMBALI SPT DARA !!!
DGN HANYA 2 TITIK SERUM VGRIP SHAJA !!!
JGN MALU JGN SEGAN PM SY SKRG !!!

Rindukan malam pertama ???
Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama ???
Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama ???
Agak longgar selepas bersalin???
Suami kurang memberikan perhatian ???
Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM ?
Kenapa anda Serum VGRiP ?

Kelebihan VGRIP SERUM PENGETAT MISS V : 

✔Mengetatkan faraj dalam masa 5 minit
✔Faraj menjadi ketat sebanyak 300% 
✔Menjadikan anda "pengantin baru" secara automatik 
✔Menjadi dara semula tanpa perlu bersusahpayah 
✔Menjadi dara tanpa perlu menunggu lama 
✔Penyelamat ketika suami memberikan signal "kecemasan" 
✔Pulihdara setelah melahirkan 
✔Merawat keputihan 
✔Menghilangkan bauan kurang enak 
✔Merawat kegatalan 
✔Membaiki tisu2 dinding vagina. 
✔Menjadikan vagina lebih sensitif 
✔Menguatkan otot-otot vagina. 
✔Mengemaskan ruang faraj
✔Tidak berminyak
✔Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman
✔Mengandungi bahan-bahan semulajadi
✔Tidak mendatangkan kesan sampingan 
✔Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin
✔Penggunaan jangka panjang boleh meningkatkan sensitiviti klitoris 
✔Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj 

Cara Penggunaan :

- Bersihkan bahagian sulit dan keringkan
- Picit VGRiP 
- Lumur Hujung Jari 
- Sapu di Bibir Faraj
- Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda

100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Kelulusan KKM dalam proses