Khamis, 7 September 2017

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 - HARGA MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online




Image may contain: text

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
BEE VENOM SKINCARE 4IN1

INGINKAN KULIT GELICIN KULIT EPAL??KULIT BERSIH IBARAT PUTH TELUR??
JOM SAYA KONGSIKAN RAHSIA KULIT PUTIH, CERAH DAN BERSERI 
YANG MANA SUDAH TERBUKTI KEBERKESANANNYA!!!.

Bee Venom Skincare 4 in 1 ialah merupakan krim No 1 Di Malaysia yang berkesan 
dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari wajah!!!.
Bee Venom Skincare 4 in 1 sesuai diguna pakai oleh mereka yang mempunyai kulit 
yg bermasalah seperti tona tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik hitam kesan 
parut jerawat,terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata.
.
Ingredient yg ada dalam produk nie kesemuanya material gred A..original asli berstatus
HALAL dari tumbuhan macam vitamin E untuk menghilangkan masalah kulit di samping
melembut dan melicinkan kulit. Jerawat jeragat boleh hilang dlm tempoh masa 72jam!!.
Dalam daripada itu, Bee Venom Skincare 4 in 1 juga bukan sekadar memudarkan
jeragat,malah ia juga dapat membantu mencerahkan kulit wajah & menghilangkan 
segala bintik-bintik hitam.Dipendekkan kata kulit bersih ibarat putih telur uolls..!!.
Jom kejutkan suami anda!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BEE VENOM SKINCARE 4IN1

Membantu menghilangkn jeragat
Merawat kulit kusam
Menghilangkan jerawat
Menghilangkn parut
Meremajakan kulit
Anti penuaan
Meredakan kemerahan kulit
Menutup lubang pori yang terbuka
Menggebu dan menghaluskan kulit
Meratakan tona kulit
Mengurangkab minyak


KANDUNGAN BEE VENOM
SKINCARE 4IN1

Bee Venom Honey Liquid Cleanser
Bee Venom Moisturiser & Repairing
Bee Venom Sunblock Foundation
Bee Venom Serum


CARA PENGGUNAAN BEE VENOM
SKINCARE 4IN1

Bersihkn wajah terlebih dahulu dengan Bee venom honey liquid cleanser
Lap kering dengan tuala bersih
Ambil 1 kapas muka dan titiskn 3 titis serum kemudian di sapu dari bawah wajah
 menghala ke atas wajah, sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata 
biarkan 2-3 min serum itu meresap
Sapu rata bee venom moisturizer
*boleh pakai siang atau malam
Sapu rata bee venom sunblock foundation sebelum keluar rumah
ATAU sebagai sapuan asas(foundation) sebelum memakai mekap
*dipakai waktu siang sahaja


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk & 2 sudu makan madu 
dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum tidur 
dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN PENGGUNAAN
BEE VENOM SKINCARE 4IN1

Bee Venom Skincare 4 in 1 produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin HALAL,
SELAMAT tanpa KESAN SAMPINGAN dan paling penting BERKESAN !.


PANTANG LARANG BEE VENOM
SKINCARE 4IN1

Tiada pantang larang yang dilarang
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN OLEH PELANGGAN..DAN INI JAWAPANNYA!

🐝Soalan: Apakah bahan utama dalam set 4in1 Bee Venom?
🐝Jawapan: Set Bee Venom mengandungi 4item seperti Pencuci wajah,serum,moisturiser& sunscreen. Semua item mengandungi ekstrak sengat lebah dan ekstrak mutiara.

🐝Soalan: Adakan set bee venom mempunyak kelulusan dari Kementerian Malaysia? KKM
🐝Jawapan: Ya, setiap item set 4in1 mempunyai kelulusan KKM.

🐝Soalan:Berapa lama boleh nampak kesan setelah pemakaian produk bee venom 4in1.
🐝Jawapan: Ia bergantung kepada individu dan keadaan kulit. Paling awal kesan yang selalu diberi respon antara 10 hari sehingga 14hari.

🐝Soalan: Mengapa dalam hari ke 7-hari ke10 pemakaian produk bee venom jerawat semakin naik?
🐝Jawapan: Itu simptom biasa kerana produk bee venom bersifat organik dan cara rawatan juga secara semulajadi. Ia merawat dari dalam kulit dan jika kulit mengandungi masalah kulit,jerawat akan keluar kemudian akan mengecut selepas hari ke 11 atau ke 14.

🐝Soalan: Anak remaja saya mempunyai masalah parut jerawat dan kulit kering serta berminyak (kombinasi),boleh ke bee venom merawat masalah kulit beliau?
🐝Jawapan: Bee Venom merupakan set penjagaan kulit yang tepat untuk mengurangkan parut jerawat dan menjaga kelembapan kulit agar kulit segar!

🐝Soalan:Jeragat yang saya alami dah berbelas-belas tahun tapi tidak pernah hilang walaupun pakai pelbagai produk lain.Adakah bee venom boleh membantu menghilangkan jeragat?
🐝Jawapan: InsyaAllah..boleh menghilangkan jeragat tetapi secara beransur-ansur.

Image may contain: text



(JOM DAPATKAN PRODUK INI DARIPADA SY - STOKIS TERENGGANU
Mesej/Whatsapp/ :01125765319 ( KAK CHUMI)
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL
Pm fb del : chumie chumi rich
FOLLOW IG
 : mekapbykakchumi_official


BEAUTYBLENDER - SPAN MAKE UP PALING LEMBUT DAN HALAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

No automatic alt text available.

  99 % 
LIKE ORI

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
BEAUTY BLENDER SPONGE

"SEKARANG, BEAUTY BLENDER SPONGE HALAL PERTAMA 
DI MALAYSIA ADA DI DEPAN ANDA!"

Memperkenalkan Beauty Blender Sponge Makeup yang sangat lembut.Serius memang
puas hati. Nak blend foundation pon senang je.Span paling lembut & texture foundation
akan jadi sangat cantik... paling senang nak ratakan foundation.1000pc dah terjual dan
semua puas hati dengan Beauty Blender Sponge ni.Serius best guna lembut je toingg
toing comel. Selesa guna buat Blend Foundation. Rugi tak beli uolls. Mana nak dapat 
span lembut harga murah camni 😍😍. Beauty Blender Makeup Sponge.Jom jadi 
orang pertama ada sponge ni😍.Jimatkan jangka hayat foundation 
anda dengan Beauty Blender Sponge!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BEAUTY BLENDER SPONGE

Mudah disapu foundation pada wajah
 Mudah digunakan terutamanya disapu pada bawah mata, 
tepi hidung, tepi mulut
 Elakkan wajah cepat berkedut akibat sapuan yang kasar
 Sponge yang lembut dan berkualiti tinggi
 Digunakan oleh kebanyakkan makeup professional/makeup artist
 Boleh digunakan untuk sapuan brozer/blusher/highlight
 Mudah dicuci dan tidak mudah rosak


CARA PENGGUNAAN BEAUTY
BLENDER SPONGE

Gunakan make up sponge dalam keadaan lembab (Basahkan dengan air terlebih
 dahulu) Gunakan make up sponge untuk apply foundation samada kering
 ataupun cair .
Gunakan hujung sponge yang lebih runcing untuk apply bahagian yang terperinci 
seperti seperti mata,hidung dan mulut.
Gunakan hujung sponge yang lebih besar (bulat) untuk apply makeup di pipi,dahi 
dan dagu.
Cuci bersih setiap kali habis digunakan. Simpan sponge ditempat yang kering


TIPS MENGUNAKAN SPAN BEAUTY
BLENDER

Span ni haruslah dibasahkan dahulu sebelum sapu foundation ke muka untuk 
mengelakkan span tersebut menyerap terlalu banyak produk / foundation
 terutama bagi liquid foundation. Rugi je sapu foundation bebanyak
 kat muka tapi sebenarnya nak guna sikit


PANTANG LARANG BEAUTY BLENDER
SPONGE

Tiada pantang/effect sampingan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA BEAUTY
BLENDER SPONGE

Beberapa testimoni pengguna Beauty Blender Sponge .
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^




(JOM DAPATKAN PRODUK INI DARIPADA SY - STOKIS TERENGGANU
Mesej/Whatsapp/ :01125765319 ( KAK CHUMI)
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL
Pm fb del : chumie chumi rich
FOLLOW IG
mekapbykakchumi_official