Jumaat, 18 April 2014

MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK

MASIH TERCARI2 MASKER SESUAI UNTUK PERAWATAN TAMBAHAN BAGI KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT ATAU KUSAM?
MAHU CARA MUDAH MERASAI TAMPALAN MASKER IBARAT PEMAKAIAN PUTIH TELUR TRADISIONAL?
JOM CUBA EGG WHITE MASK INI..
TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN..


RM20 SEMENANJUNG
RM25 SABAH SRWK
FREE POSTAGE

SMS/WSP/WECHAT 0179331908

Egg White..toink! toink!

Brand : MistineProduct 
Size : 85 g

KELEBIHAN EGG MASK :

- Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan
- Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
- Membantu menghilangkan blackhead & whitehead
- Memudarkan parut-parut halus
- Mengecilkan pori-pori kulit muka
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi kesan sunburn pada wajah
- Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
- Mengurangkan masalah kulit berminyak
- Juga membantu mencerahkan kulit
- Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki/wanita

CARA PEMAKAIAN EGG MASK :

1. Cuci/basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan
2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya
3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum
** Tips: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!


KANDUNGAN EGG MASK :
** Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen



Isnin, 14 April 2014

PERLA COKLAT MILK


Perla Chocolate Milk Harga Murah RM60

Perla Chocolate Milk Coklat Susu perisa harga murah  Online Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

Isi Kandungan : 20 sachet x

KESAN BERGANDA DENGAN PENAMBAHAN L-CYSTEINEKhas untuk anda yang tidak menggemari coffee! Anda boleh beralih kepada PERLA CHOCOLATE MILK! Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. Di upgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow! Terbaik bukan! Sedap, murah dan mampu milik!


KANDUNGAN PERLA CHOCOLATE MILK :

1. Serbuk Mutiara
2. L-Cysteine Hydrochloride
3. Calcium4. Serbuk Chocolate5. Krimer Bukan tenusu6. Gula7. Ekstrak habbatus Sauda8. Ekstrak Tomato9. Vitamin C10. Collagen



FUNGSI L-CYSTEINE DALAM PERLA CHOCOLATE MILK :
✔ Untuk pencerahan kulit berganda
✔ Kulit semakin gebu✔ Melambatkan proses penuaan✔ Mampu melawan radikal bebas✔ Meningkatkan sistem imum badan✔ Mengekalkan kesihatan di tahap maksimum


FUNGSI PERLA CHOCOLATE MILK :

✔ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
✔ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✔ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu✔ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah✔ Mengurangkan kedutan dan garis halus✔ Mengecilkan liang pori✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan✔ Mengatasi masalah jerawat dan jeragat✔ Melawaskan sistem penghadaman


CARA PENGAMBILAN PERLA CHOCOLATE MILK :

1- 1 paket perla chocolate milk utk +/- 150ml air panas dan kacau
2- 1 kali 1 hari


SMS/WSP/WECHAT 0179331908

SABUN AL-RAZI - WAJAH BERSIH TERHAPUS CELA



RM49.00 SEMENANJUNG
RM55 SABAH SARAWAK 
FREE POSTAGE

SMS/WECHAT/WATSAP 0179331908

SABUN AL-RAZI : WAJAH BERSIH TERHAPUS CELA


Mahu kulit segar dan cantik bersih sepanjang hari?
Kurang gemar memakai pelbagai krim muka?
Skincare sedia ada buat kulit tambah bermasalah dan kusam?
TAHUKAH ANDA EBSTRAK BAWANG PUTIH MAMPU MENGHILANGKAN JERAWAT BATU SEAWAL 5JAM ?
RAHSIA TURUN TEMURUN KINI TERBONGKAR !!
Cukup dengan bersabun dengan AL-RAZI dua kali sehari..
Bebaskan kulit wajah dari sebarang cela dengan AL-RAZI..
Dengan AL-RAZI anda pasti tampil lebih yakin dengan diri sendiri..
Bagi Kami 3 Hari Untuk Cantikkan Anda Mulai Sekarang!!!
Wajah LICIN berseri tanpa perlu DISUNTIK..

Sabun Al-Razi inovasi dari rahsia turun temurun, dan kini dengan bantuan teknologi terkini, ia diadun lebih sempurna hasil kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk memulihkan pelbagai masalah kulit khusus nya rakyat Malaysia secara alami dan bebas kesan sampingan.

SABUN AL-RAZI MEMBANTU MENGATASI : 

* Jerawat/Jerawat Batu
* Bintik2 hitam/putih
* Parut jerawat & cela
* Pori-pori terbuka
* Jeragat dan tanda2 penuaan awal
* Mencerahkan bahagian muka & badan
* Meratakan tona kulit muka
* Mengurangkan kedutan halus
* Mengawal minyak berlebihan
* Mengekalkan kelembapan kulit
* Membuang parut kecil seperti sel kulit mati 
* Membaiki lapisan kulit yang bermasalah


RAMUAN ISTIMEWA SABUN AL RAZI : 

ALOE VERA / LIDAH BUAYA : Membantu merawat parut jerawat, bekas luka dan mengurangi keradangan kulit. Ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang sunburn kerana terdedah pada sinaran matahari.


MINYAK TEA TREE : Membantu mengatasi kulit berjerawat. Kandungan bahan aktif nya sangat efektif untuk menghapuskan bakteria penyebab jerawat dan mengecutkan jerawat dengan lebih cepat.


OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN : Membantu merangsang penghasilan sel2 kulit yang baru, menanggalkan sel-sel kulit mati an parut selain melembab dan menghaluskan kulit.


EKTRAK MENTIMUN : Sangat bermanfaat untuk mengatasi kulit kering dan bersisik, kulit yang terbakar akibat berjemur di bawah sinar matahari, menyegar dan melembabkan kulit selain kaya vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kulit.


VITAMIN C : Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi.


EKTRAK BAWANG PUTIH : Kandungan bahan aktif nya membantu merawat jerawat batu dengan sangat berkesan serta berupaya melembutkan kulit wajah.


EKTRAK SERAI : Manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka.

** Gunakan tanpa was-was. Berdaftar dengan KKM : NOT131103088K

CARA GUNA SABUN AL-RAZI :

** Basahkan muka dengan air suam/biasa, gosokkan sabun Al-Razi pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke wajah selama 2-3 minit sebelum dibilas dan keringkan wajah dengan tuala bersih.
** Gunakan 2 kali sehari secara teratur, pagi dan malam sebelum tidur untuk hasil terbaik.
** Boleh digunakan lelaki dan wanita serta semua peringkat usia.
** Boleh juga digunakan untuk mandian seluruh tubuh.



BERMINAT MENCUBA?
JOM ORDER SEKARANG !!!
CONFIRM PUAS HATI !!

Selasa, 8 April 2014

SATIN SKINZ

- mahu kulit glowing pinkish?
- mahu kulit licin cerah berseri?
-Amalkan Satin Skinz, supplement bertepatan untuk semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang Asia yang mudah gelap dan berkulit terlalu kering atau berminyak kerana cuaca panas sepanjang hari.



RM180 2 BOTOL

PROMOSI!!!

RM140 SEMENANJUNG
RM150 SBH SRWK
FREE POSTAGE

KENAPA SATIN SKINZ TERLARIS DI PASARAN?

► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalam, sesuai untuk semua peringkat usia dan jantina mengikut dos yang disarankan.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa. Diformulasikan oleh pakar farmasi, diproses di kilang bertaraf GMP, lulus KKM dan FDA serta HALAL.KELEBIHAN SATIN SKINZ :

- Menyingkirkan toksin dalam badan
- Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
- Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan bercahaya
- Menyekat pertumbuhan jerawat, eczema dan ruam
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsang peningkatan/pembinaan sel kolagen semulajadi kulit
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
- Mengurangkan pigmentasi, tompok2 penuaan & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin
- Menguatkan tulang, kuku dan rambut
- Memberi tenaga dan mencerdaskan minda
KEUNIKAN SATIN SKINZ BERBANDING SUPPLEMENT LAIN :

- Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu :

► PURE GLUTATHIONE (BOTOL LABEL PINK) 1500MG :
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (BOTOL LABEL BIRU) 1500MG :
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

SOALAN :
- Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol label PINK sahaja?

JAWAPAN :
- Tidak boleh. Satin Skinz perlu di ambil serentak, bukan berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dos untuk setiap individu. Botol berlabel pink berfungsi untuk pemutihan kulit manakala botol berlabel biru berfungsi untuk menyokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna.

- Peranan tablet dari botol berlabel biru pula adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ untuk menjadikan kulit lebih cerah dari masa ke semasa. Glutathione dalam produk Satin Skinz mempunyai gred berkualiti tinggi yang sangat bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ :

► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
► Disarankan ambil semsa perut kosong
► Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna


boleh sms/wechat n wsp 0179331908

Jumaat, 4 April 2014

VIVA EYEBROW PENCIL



RM15 1 BATANG ( ORI FROM INDONESIA)
 POSTAGE RM5 SEM RM10 SABAH SARAWAK

SMS/WSP  017-9331908

VIVA eyebrow Pencil ni memang popular di kalangan makeup artist ye..kenapa? sebab warna dia memang pekat terang..so if cust kening serabut VIVA eyebrow Pencil buatkan kerja kami dengan mudah..cewah..boleh je lukis bentuk kening kat kening tebal berserabut tu..kan senang? plus warna dia brown yang agak cerah..kebanyakkan brown eyebrow pensil dia agak gelap kan? itu yang istimewanya VIVA eyebrow Pencil ni..Chumi memang wajib guna VIVA eyebrow Pencil untuk lukis kening

NAKED 2 (SMOKEY EYESHADOW PALLET)




Tercari2 eyeshadow pallete yang lengkap utk solekan smokey ? Susah nak dapatkan make up yg mampu milik tapi hasil DABOOOMMMM !! ??


PERKENALKAN NAKED 2 URBAN DECAY EYESHADOW PALLETE !!



➨ Mempunyai 12 warna yang tepat utk solekan smokey
➨ Tekstur mudah lekat dan rata
➨ Tahan lama lebih 12 Jam
➨ Warnanya terang dan menarik !!
➨ Warnanya Ada Matte dan Juga Shining

==========================================
Anda mampu dapatkan solekan seperti tatarias makeup artist hanya dengan menggunakan smokey eyes pallete !!

Ianya juga mudah dibawa kemana2 dan muat utk masuk di dalam handbag 

Sangat sesuai dijadikan hadiah atau hantaran perkahwinan anda !!!
==========================================

APA KATA PELANGGAN SAYA?

"Saya telah cuba pallete ni dan kesan nya tidak mengecewakan. Barang order cuma ambil masa 2 hari sahaje untuk sampai ke tangan saya. Kepada yang belum mencuba,CUBALAH SEKARANG. TAK RUGI MENCUBA TAPI BERBALOI BALOI."
- Azlina,Kuantan

sy da pakai n mmg superb! warna mmg terang.. pakai sket pn dh cukup.. tahan lama hokeyyy l..huhu try la...kompem puas hati ""
- Maisarah,Puchong

"Salam Admin, saye nak share sikit.. saye dah guna masa majlis dinner di universiti ...Alhamdulillah kawan2 saya semua tnye ambil make up artist ke sedangkan saya cuma guna pallete ini shj...suka sangat !!!.."
- Afifah,Subang jaya

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harga Asal SATU SET RM120 tetapi hari ini kami ingin memberikan diskaun sehingga 50%. Anda cuma perlu bayar :

RM55 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG

RM59 FREE POSTAGE KE SABAHSARAWAK

DAN ANDA DAPAT FREE GIFT EYELINER FROM NAKED 



Untuk tempahan dengan harga diskaun:
SMS KOD NKD120 KE 017-9331908
_________________________________________________________________
<<MAKLUMAT TAMBAHAN>>

BAYAR HARI NI, ESOK CONFIRM AKAN POSLAJU

P/S: Hampir 2,000 set terjual dalam tempoh 3 bulan sahaja (produk paling laris)

Khamis, 27 Mac 2014

ROYAL PLATINUM DETOX





RM130.00 XCLUDE POSTO

HARGA KAMI RM120 FREE POSTO 
FREE SERUM

KOMBO ROYAL LISHUO N DETOX RM210 SHJ

SMS/WSP 0179331908

Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplemen supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

Usus adalah bahagian badan yang bertanggungjawab untuk menyerap khasiat daripada makanan dan memproseskan bakinya untuk membentuk bahan buangan untuk dibasmi atau dibuangkan. Usus manusia terdiri daripada usus besar dan usus kecil. Kesihatan badan berkait rapat dengan kebersihan kedua dua usus besar dan usus kecil ini.

Semasa proses penghadaman, sebahagian besar makanan yang kita makan akan membentuk bahan bendalir dalam saluran usus. Walaupun kebanyakan bahan ini akan dikeluarkan daripada badan melalui proses pembuangan yang normal, tetapi masih ada sebahagian daripadanya yang melekat di atas dinding usus yang kemudiannya menjadi plag.

Plag bendalir ini bukan sahaja menyekat proses pembuangan yang betul dan mencegah penyerapan khasiat yang sewajarnya, tetapi ia juga merupakan tempat pembiakan parasit dan patogen yang boleh mencemarkan darah dan limpa serta meracunkan sistem keseluruhan

Apabila badan kita tidak mengeluarkan bahan buangan, toksin-toksin akan berkumpul di dalam usus dan mengakibatkan auto-intosifikasi ataupun penghasilan toksin sendiri. Ini juga akan menyebabkan saluran darah yang melapisi dinding usus menyerap toksin-toksin ini ke dalam aliran darah dan akhirnya mencemarkan semua organ badan.
Sebahagian tanda-tanda yang nyata gejala toksin-toksin ini adalah : cirit birit, masalah sembelit, keletihan, sakit kepala, mata menjadi kusam, kulit yang bermasalah, berbintik, sakit otot, masalah saraf, badan dan nafas berbau serta kelihatan murung.

Kelebihan Pembersihan Usus
Pembersihan usus adalah proses penyahtoksifikasi badan yang utama. Ia adalah jalan pemulihan yang penting. Pembersihan usus yang sempurna adalah penting dan merupakan cara utama untuk mengembalikan badan kita ke tahap yang seimbang, kesihatan yang bertambah baik dan menambahkan tenaga. Justeru itu, ia juga membolehkan sistem badan yang lain untuk dibersihkan. Apabila anda membersihkan usus anda dan mengimbangkan semula bakteria yang baik dan buruk mempunyai penghasilan enzim yang mencukupi, serta makanan yang dimakan dan penghasilan vitamin dalaman adalah betul, makanan yang tidak ditoleransi akan diperbaiki atau hilang.

Dr. Bernard Jensen, Pd.D telah menekankan kepentingan usus yang sihat. Menurut beliau, "Setiap tisu dibekalkan dengan darah yang dibekalkan dari sistem usus. Apabila usus kita kotor, darah juga akan kotor. Oleh itu sistem usus mesti dipulihkan sebelum pemulihan bahagian badan yang lain boleh dilakukan.

Melalui kaedah pemakanan, anda dinasihatkan untuk :
Kurangkan memakan makanan pedas, berasid tinggi dan yang mengandungi fiber yang tinggi (fiber liat/kasar).
Lebihkan memakan sayur-sayuran atau ulam-ulaman kampung seperti kacang botol, ulam raja, terung, daun salang, pegaga, petai (sikit-sikit) dan sebagainya (sayur yang lambat tumbuh). Begitu juga dengan buah-buahan seperti tembikai, rambutan dan sebagainya.
Sayur-sayuran yang perlu dikurangkan pula ialah sayur-sayuran yang cepat tumbuh seperti bayam, cendawan (terutamanya cendawan yang tumbuh selepas hujan) dan sebagainya.
Bagi buah-buahan yang perlu dikurangkan pula ialah buah-buahan yang masam termasuklah cempedak, ciku, pisang dan sebagainya. Buah Seperti ciku mempunyai fiber yang kasar dan lama-kelamaan boleh menghakis usus manakala buah pisang dan betik pula cepat busuk dan tidak sesuai diambil berlebihan kerana ianya akan busuk didalam usus.
Perbanyakkan meminum air mineral dan sebagainya (saranan : 7 hingga 8 gelas sehari)

credit

Selain daripada kaedah penjagaan pemakanan, pengambilan suplemen juga dapat membantu untuk melakukan proses detox.

Dapatkan Royal Detox Platinum dari agent-agent kami,mereka memang pakar dalam hal-hal penjagaan kesihatan dan menguruskan badan.





nak slim ? nak kurus dengan cepat ? dah bosan dengan sindiran teman-teman anda ? susah nak cari baju ? susah nak turunkan berat badan walaupun 1kg ?

jom kita bantu anda . 

hanya dengan pengambilan SET COMBO COMFIRM KURUS !

anda berjaya turunkan berat .....

5kg ? 10 kg ? 15kg ? 20kg ?

jangan tunggu lama2- order sekarang . barang baik yang sedang hot di pasaran sekarang .

pm me now !! stock terhad !