Sabtu, 12 Julai 2014

NOUR AIN BEAUTY CARE



RM52.00 1 SET


Kepada sesiapa yang ingin mencuba produk Nour Ain Skincare, mesti rasa sangat-sangat berpuas hati, insyaAllah, dalam ramai-ramai pengguna skincare Nour Ain ni, jarang sekali mendapat komen yang negatif, dan saya tengok rata-rata pengguna Nour Ain Skincare mendapat kesan setelah 5 hari penggunaan dan kebanyakannya kulit bertambah cerah.


Kenapa produk Nour Ain Skincare menjadi pilihan?

1) Nour Ain Beauty Care adalah Produk Made In Malaysia. Kilangnya di Tikam Batu, KEDAH
2) Nour Ain Beauty Care buatan tempatan ( Malaysia ) yang beragama Islam. Yang Pasti HALAL.
3) Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

4) Dibuat daripada HERBA,MINYAK KELAPA DARA,MINYAK ZAITUN DAN LEMON CITRUS (Tidak mengandungi bahan yg merbahaya)
5) Jaminan 100 % tiada berlaku pengelupasan!! 

6) Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT 
 + JERAWAT
 + JERAGAT
 + KULIT KUSAM
 + KULIT KERING
 + KULIT GELAP
 + PARUT
 + BEKAS JERAWAT

7) Sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN


NOUR AIN BEAUTY CARE - BEAUTY CARE SET 3 IN 1
1) NOUR AIN BEAUTY CARE - BEAUTY SOAP
- Bertindak sebagai agen pembersih.
- Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam.
- Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa.
CARA PENGGUNAAN :  
Pemakaian secara 2 kali sehari (pagi & malam)


2) NOUR AIN BEAUTY CARE - UV+FOUNDATION
- Diperkaya dengan ramuan semulajadi
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
-Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN
Ratakan krim keseluruh wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari (pagi & petang)


3) NOUR AIN BEAUTY CARE - NIGHT CREAM


Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan
- Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa
- Tanpa pengelupasan untuk kulit normal

CARA PENGGUNAAN 
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas menggunakanNour Ain Beauty Soap


SET 3 IN 1 (TRIAL SET)
:: PRICE : RM 55 (SEM M'SIA) RM 60 (SABAH & SARAWAK) ::
Including postage


COMPLETE SET (FULL SET + MULTI-V CREAM)
:: PRICE : RM 150 (FREE POSTAGE) ::

HARGA (60g) : RM 14 (EXCLUDING POSTAGE)

FULL SET (SET 3 IN 1 + TONER + VITAMIN C SERUM)
:: PRICE : RM 110 (FREE POSTAGE) ::

Rabu, 9 Julai 2014

HIGH BEAM BENEFIT

high beam

RM25 SEM
RM30 SS
FREE POSTAGE

~HIGH BEAM BENEFIT~
INGINKAN MUKA NAMPAK GLOWING SEPERTI ARTIS KOREA DAN LUAR NEGARA ?? INILAH RAHSIANYA !!!
HIGH BEAM MENAMPAKKAN MUKA LEBIH BERSINAR-SINAR DAN BERSERI..HANYA SAPUKAN SEDIKIT SAHAJA DIMUKA ANDA PASTI TERTAWAN DENGAN KESAN YANG MENAKJUBKAN !!!
Benefit HIGH BEAM adalah Highliter utk pipi, dahi, kening dan dagu untuk lebih menonjol dan cantik dengan sentuhan kilatan menawan! 100% cantik dipakai &
100% puas hati!
Lepas mekap sapu sikit highbeam kat pipi, hidung, dagu dan ratakan dengan jari..confirm glowingII muka masingII, berseri gitu
~BENEFIT HIGH BEAM~
#SANGAT EFEKTIF UNTUK MEMBERIKAN KESAN GLOW PADA WAJAH
#DIGUNAKAN SEBAGAI HIGHLIGHT UNTUK MENAIKKAN SERI WAJAH
#DISAPU PADA BAHAGIAN TERTENTU SAHAJA SEPERTI HIDUNG, DAGU, DAHI DAN TULANG PIPI
~FUNGSI HIGH BEAM~
#MENAIKKAN TULANG PIPI, 
#MENAIKKAN TULANG KENING
#MEMBENTUK HIDUNG
~CARA PAKAI~
#TITIKKAN SEDIKIT HIGH BEAM DI BAHAGIAN HIDUNG, DAHI DAN DAHI SEBELUM MEMAKAI FOUNDATION UNTUK MEMBERI KESAN GLOW
#KEMUDIAN SAPU DAN RATAKAN SECARA MENAIK UNTUK KESAN YANG SUPERB
#LEPAS TU PAKAI FOUNDATION ATAU BEDAK MACAM BIASA
#NAK CAMPURKAN HIGH BEAM + FOUNDATION PUN BOLEH
JOMMMM GRABBB !! MEMANG NAMPAK LEBIH GOJESS !!


Jumaat, 4 Julai 2014

TURTLE NIGHT SKY





TURTLE NIGHT SKY (0.4KG)


BERMINAT BOLEH PM INBOX 
SMS ATAU WHATSAPP 0179331908



THE INTERACTIVE NIGHT LIGHT THAT EDLCATES AND ENTERTAINS WHILE SOOTHING YOUR CHILD TO SLEEP OR A SOOTHING NIGHT LIGHT FOR PEACEFUL SLEEP.

Features:
# Full night sky projection on any ceiling
# 8 actual star constellations
# "Twilight Turtle Star Guide" to help find and recognize the constellations
# 3 soothing color options: Blue, Green and Amber
# Automatic time-out after 50 minutes
# ideal for ages 3 to adult



Rabu, 25 Jun 2014

SABUN ARBUTIN


RM20 SM
RM25 SS
FREE POSTAGE

120 pcs RM430
 JOM BORONG SERENDAH RM3**

Sabun Alpha Arbutin yang mengandung campuran alpha,

yang menyimpan enzim tyrosinase yang bereaksi dengan
melanin pada kulit.
Mengurangi bekas luka dan noda
hitam.
Kulit menjadi putih secara alami.
Alpha juga mengandung proses pigmentasi melanin di
setiap langkah.
Dapatkan kompleksi kulitmu menjadi lebih putih dalam
waktu yang singkat.

Cara penggunaan : Gunakan sebagai sabun seperti biasa,
Dijamin hasilnya kulitmu jadi lebih putih dan cerah, noda
hitam dan bekas luka akan menghilang.


Sabtu, 21 Jun 2014

BEST SLIM






PROMOSI PROMOSI PROMOSI !

PRODUK 100% ORI & JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

BEST SLIM - RM45 (SM) RM50 (SS)

Terkenal di dunia penurunan berat badan, membakar lemak dgn pantas dlm masa 30 hari, Best Slim gel lembut adalah pilihan terbaik.Ia boleh menyekat selera makan , menggalakkan metabolisme , tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam dan selamat digunakan.

Diadun dari Bahan - Bahan asli 100% Ekstrak Herba :
Ekstrak Biji Cassia, Ekstrak Coicis , Ekstrak Mulberry Leaf , Ekstrak Lotus daun , Ekstrak Mustard , Amylum Perubatan.

Bagaimana BEST SLIMMING CAPSULE berfungsi :

Ø mempercepatkan metabolism
Ø meningkatkan tenaga
Ø membantu badan untuk membakar lemak.
Ø boleh membuang lemak tersembungi dengan cepat.
Ø Tidak perlu diet yang menyakitkan
Ø Membersih usus
Ø Mengurangkan lemak dalam darah
Ø Membuang toksin dalam badan

CARA PENGAMBILAN :
* 1 Biji SAHAJA Sehari sebelum atau selepas sarapan pagi.
(Jangan mengambil lebih pil daripada yang disyorkan. )
* Minum lebih banyak air. Jangan melangkau waktu makan
( Amalkan diet yang sihat dan seimbang. )
* Jangan mengambil alkohol.
Lakukan senaman atau kardio untuk mempercepaykan kesan.

Maklumat keselamatan : -
best slimming capsule tidak sesuai untuk :
Pesakit Darah Tinggi,Jantung,Diabetes dan lain2 penyakit kronik dan mengambil ubatan secara rutin, ibu mengandung atau mengambil pIL PERANCANG.


SMS/WSP 0179331908

Jumaat, 6 Jun 2014

SABUN RESDUNG SERI EMAS





Sabun Resdung Seri Emas (Seri Emas Formulasi Resdung) sejenis sabun handmade yang diperbuat dari 50% madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima. 100% halal, keluaran dan hak milik penuh bumiputera.

Hanya dengan penggunaan 2-3kali sehari, insyaAllah Sabun Resdung Seri Emas mampu membantu melegakan simptom resdung anda. Kesannya boleh dirasai dengan penggunaan berterusan..


Apa itu Sabun Resdung Seri Emas?

1. Sejenis sabun handmade iaitu Diperbuat dari 50% madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima.

2. Hanya perlu buihkan pada tangan dan sapu pada muka dengan putaran menaik dan kemudian bilas.Sekiranya mengalami gatal gatal hidung. Gosok lebih lama di bahagian kiri dan kanan hidung. biarkan dalam 2-3 minit kemudian baru bilas dengan air.

3. Kesan kelegaan boleh dirasai serta merta dan kesan optimum sekiranya menggunakan sabun ini secara berterusan selama seminggu



Apa yang bakal anda rasai setelah gunakan sabun Seri Emas

1.Muka rasa bersih Fresh (boleh sentuh dengan jari pada kulit muka pertama kali menggunakannya.)

2. Bersin pagi terus berkurangan dari hari pertama pakai hingga ke 1 minggu. boleh rasa lapang sangat.(formulasi bunga cengkih)

3. Gatal gatal muka makin berkurangan dan jarang jarang berlaku semasa makan makanan laut.

4. Jerawat batu akan cepat mengering dan proses licinkan kulit muka boleh secepat 1 ke 2 bulan penggunaan (formulasi 50% madu pada sabun.)

5. Hari ketiga menggunakan sabun ini akan memperlihatkan tona kulit muka makin sekata (formulasi ekstrak delima)

6.Sekiranya ada masalah kelumumur, hari ketiga dah dapat rasa perubahan yang amat ketara sehingga 90% perubahan.

7. Seminggu setelah penggunaannya , kedutan kedutan pada muka akan mengecil (formulasi ekstrak delima)

8. Seminggu penggunaannya ,sekiranya berkulit cerah di pipi anda akan kelihatan merah merah gebu (formulasi ekstrak delima)

Kenapa Anda perlu percayakan Seri Emas

1.Kualiti penghasilan sabun amat kami titik beratkan hinggakan kami mengeluarkan belanja yang mahal utk menghasilkannya secara HANDMADE. 100% buatan tangan. Untuk keraskan sabun ambil masa 2 minggu kerana kami tidak mahu menggunakan bahan kimia.

2.Formulasi ini telah diuji dan digunapakai hampir 10 tahun dan kini pemilik formulasi ingin kongsikan kepada umum dengan niat Anda mendapat faedah daripada penggunaannya.

3.Ianya Selamat dan kilang buatannya berstatus halal dan lulus KKM.

4.Ianya berstatus 100% Idea dan Formulasi Milik Bumiputra.

Kami Jawab Semua Kerisauan Anda

1. Risau produk tak berkesan.-> Formulasi ini amat amat berkesan dan telah digunapakai hampir 10 tahun cuma tidak didedahkan umum oleh pemiliknya.

2.Risau produk tak berbaloi dengan harga.-> Kehebatan Seri Emas tidak terletak pada saiz sabun, warna atau packagingnya, atau iklan meletup letup di kaca televisyen tetapi terletak pada kesan, faedah dan kelegaan. Puas setelah anda menggunakannya.

3.Risau kalau gunakan produk ..jerawat makin teruk.-> Formulasi kami tidak menggalakkan jerawat dan tidak mengakis.

4. Risau tidak selamat digunakan.-> Kilang kami berstatus halal dan lulus kkm.

5.Risau Produk baru takda kualiti.-> Kualiti yang kami berikan ialah HANDMADE iaitu kualiti paling tinggi bagi kelas soap bar kerana ianya bebas sebarang bahan kimia.

6.Risau Kalau Beli kena tipu.-> Tiada Unsur Penipuan dan urusan jual beli

7.Risau Pesanan tak sampai.-> Usah risau setiap pesanan kami rekodkan baik baik secara soft copy, hard copy beserta dengan Tracking ID poslaju setiap hari. Kami berjanji memberi khidmat terbaik untuk pelanggan sekiranya berlaku sebarang masalah.

8. Risau Kesan sampingan akibat bahan kimia-> Ianya selamat kerana kilang buatannya berstatus Halal dan KKM serta buatan sabun Seri Emas di dalam kelas HANDMADE iaitu tanpa sebarang bahan kimia.

Berapa Harga Seketul Seri Emas?-> RM65 + pos laju rm 6 seluruh Malaysia

Seketul Tahan Berapa Lama?-> 1-2 bulan bergantung penggunaannya.

Sekiranya beli sekarang Anda dapat:

RM60 shj(harga pre launching..dah launching nanti harga naik RM65)

FREE POSLAJU untuk SEMENANJUNG M’SIA(utk waktu terhad sahaja!!!)

Beli Sekarang Anda diberi Jaminan wang dikembalikan 100% sekiranya tidak berkesan.

Beli Sekarang 2-3 hari pesanan akan sampai dan anda bakal rasai nikmat menghirup udara segar keranan hidung sudah OK ..yang sudah lama anda lupa iaitu seperti orang normal yg lain.

Khamis, 29 Mei 2014

NU HIP PAD





NU HIP PAD ~My Sexy Butt! kembalikan keyakinan diri anda! 

apa nak buat ni, pakai dress, jeans, smuanya serba x kena! aduhhhh.. jgn risau lagi, kini dgn nu hip pad, anda kini tampil lebih yakin!

Ada 3 size S, M dan L:-
Size S (jeans size bawah 26)
Size M (jeans size 27-29)
Size L (Jeans size 30-32)

2 warna:-
Black
Beige/Nude

Celebrities have carefully kept their secrets to a perfect booty for many years… Well now, the secret out!! - MyMagicButt padded panties. MyMagicButt padded panties works wonders to enhance and help you achieve the perfect sexy butt you’ve always wanted, instantly! You don’t have to go for surgery or spend hours in the gym. Just slip on these comfy padded panty and transform your favourite jeans, from FLAT to FABULOUS in seconds only with MyMagicButt padded panties.