Khamis, 1 Mei 2014

SINGLET CEGAH BUNCIT DAN BOROI

Memperkenalkan Singlet Cegah Perut Buncit dan Boroi


*Sorok perut BOROI & BUNCIT*


Kelebihan anda dapat jika memakai SINGLET ini? 


✔ Kelihatan lebih kurus serta-merta! 
✔ Menambah keyakinan tanpa mendedahkan perut buncit! 
✔ Mudah di pakai 
✔ Kain tidak gatal dan tidak panas 
✔ Membantu pembetukan badan sasa 
✔ Dibuat daripada material yang tiptop dan terbaik! 
✔ Mencegah sakit belakang 
✔ Menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat. 

dan YANG PENTING ANDA MAMPU MILIK!!! 


Anda yang boroi wajib meng"order" singlet Ironman ini kerana ia mampu membentuk muscle pada perut dan lantas mengurangkan boroi anda dalam masa yang singkat. 

Features: 

* Putih 
* Dibuat daripada Fabrik elastik & Tahan lasak. 
* Bahan: Nilon 80% 20% Spandeks 
* Fabrik yang anti-allergic. 
* Saiz M (30-37) | L (38-47) 
-> Ramai Yang Salah Anggap <-- b="">Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua..

Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda..

Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja..
P/s: SINGLET @ Pakaian dalam terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda.Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.

Features:
* Dibuat daripada Fabrik elastik & Tahan lasak.
* Bahan: Nilon 80% 20% Spandeks

Singlet yang didesign dan dibuat menggunakan teknologi-teknologi terbaru bagi mencegah buncit dan meratakan perut. 

iperbuat dari kain yang sangat selesa, ia adalah penyelesaian yang paling berkesan untuk cepat menghilangkan buncit dikawasan perut dan mendapat (6 pax) yang dikehendaki semua lelaki.

Hanya pakai seperti biasa dan anda dpt merasakan sokongan elastik dan serta-merta menarik perut anda dgn cantik dan selesa. Pada bahagian perut mempunyai bahagian elastik yang membentuk bentuk badan enam pack dan rasa ketegangannya yang sgt cantik.
p/s: SINGLET @ Pakaian dalam terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda.Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.


SMS/WECHAT/WSP 0179331908

Tiada ulasan:

Catat Ulasan