Sabtu, 20 Oktober 2012

♥BERMINAT NAK JADIK DEALER FELINNA INCHLOSS LOTION dan VITAMNI C PURE COLLAGEN♥






BERMINAT NAK JADIK DEALER 

Info nih dari FELINNA sendiri yeee, bukan dari saya dan ini untuk sape2 yang berminat nak jadi dealer INCHLOSS. . Jika anda berminat nak tambah pendapatan dengan INCHLOSS FELINNA, boleh refer senarai harga di bawah ye

Dealer :
10 - 19 botol : RM50 sebotol
20 - 29 botol : RM45 sebotol
30 botol dan ke atas : RM40 sebotol



Saya just nak bantu anda tambah pendapatan dengan INCHLOSS FELINNA nih coz company da tutup untuk daftar jadi stokis. Lau berminat leh call/sms/whatsapp saya di 0179331908 dengan segera yeee ♥



77 ulasan:

  1. Mcm minat jer sis, klu jadi dealer kena beli stok byk dan kuarkan modal, klu dropship walaupun x dpt untung sgt tp x pyh kuarkan modal kan, ermmm :)

    BalasPadam
  2. droship ni mcm untung angin la ek ??

    BalasPadam
  3. saya berminat nk jd dropship.. bleh bg detail2 x? email saya aiens80@yahoo.com

    BalasPadam
  4. sy macam berminat.. boleh bg details? roti_kek@yahoo.com

    BalasPadam
  5. berminat gak utk dropship... yangdeeda@yahoo.com

    BalasPadam
  6. sya pn berminat untuk jadio dropship..hazlinah_nina@yahoo.com

    BalasPadam
  7. Sy pn berminat tuk jd dropship..email details ke chelee_co@yahoo.com

    BalasPadam
  8. Sy bminat nk jd dropship..email ke eriendanisha@gmail.com

    BalasPadam
  9. Email sy jugak : cheah9395@yahoo.com

    BalasPadam
  10. saya berminat utk jd agent dropship.... aqif33@gmail.com

    BalasPadam
  11. sy berminat utk jd dropship email detail anira.nasiratul86@gmail.com

    BalasPadam
  12. emel saya noriedayuzulkipli@gmail.com pasal dropship :)

    BalasPadam
  13. saya berminat la nak jdi dropship. boleh emel detail x kat miyake_adeq@yahoo.com.my

    BalasPadam
  14. saya berminat nk jadi dropship..ples email me farahwahidah90@gmail.com

    BalasPadam
  15. boleh saya juga nak join jadi dropship

    BalasPadam
  16. Saya pun berminat nak jadi dropship... email saya ye annur134@gmail.com

    BalasPadam
  17. Saya berminat nak jadi dropship... email saya nurfarizahabdulkahar@gmail.com

    BalasPadam
  18. Assalam..sis..berminat nak jadi dropship la..boleh tak bagi sy peluang tambah income..ni email sy :
    stylistacollection@gmail.com

    Tp akak,,rm55 + free postage untuk semua negeri ke?sabah n sarawak pun dapat harga itu jugak ker?

    BalasPadam
  19. Sallam..saya berminat nk jd dropship..da modal lebih nk jd pengedar lak...ni email saya nurharyani87@gmail.com

    BalasPadam
  20. Saya berminat untuk jadi dropship...
    Email detail ke cahayema@gmail.com

    BalasPadam
  21. Saya nak jadi dropship.sms 0199610190

    BalasPadam
  22. email utk dropship leh..:)n pengedar gak la..ainasakura86@yahoo.com

    BalasPadam
  23. email juga.. dropshipper : ribbonrepublic@gmail.com

    BalasPadam
  24. Hi..saya berminat nak jd shipdropper..tolg email sy di sham.utrim@gmail.com
    Tq.

    BalasPadam
  25. saya juga berminat untuk jd dropshipper..emelkan pada adillah75@gmail.com..tq

    BalasPadam
  26. salam...sy bermnat lah nk jd dropshipper...ni emel sy irmaziehan87@yahoo.com.my...tqvm

    BalasPadam
  27. salam. sy berminat nk jd dropshipper. tlg emel pd jukid75@gmail.com

    BalasPadam
  28. email utk dropship n pengedar gak la..crasher_1978@yahoo.com

    BalasPadam
  29. Sis, email sy utk dealer ya. uyah.zawiyah@gmail.com

    BalasPadam
  30. Akak, sy bminat nk jd dropshipper jugak.. email mijah88@rocketmail.com
    thank you :)

    BalasPadam
  31. salam. sy berminat nk jd dropshipper. tlg emel pd myibushop@gmail.com. T.Q

    BalasPadam
  32. salam. sy berminat nk jd dropshipper. tlg emel pd ibushope@gmail.com

    BalasPadam
  33. saya berminat jd dropshipper , email pd fizmpv@gmail.com

    BalasPadam
  34. : email ke nooraiin.husaini@gmail.com... Minat jd dropship...

    BalasPadam
  35. Assalamualaikum...saya berminat jadi dropship...email detail faceandskin101@gmail

    BalasPadam
  36. Saya berminat untuk jadi dropship...sms/whatsapp 0124493721...TQ

    BalasPadam
  37. Saya berminat nak jadi dropship.. sms/whtsapp 0125145675
    email ana_achik@yahoo.com

    BalasPadam
  38. berminat dropship... haniff.hazemin@kmtph.matrik.edu.my

    BalasPadam
  39. email kat saye jugak michijia04@ymail.com

    BalasPadam
  40. Email saya dalynty08@yahoo.com

    BalasPadam
  41. siapa nak kongsi ngan saya untuk beli felina inch loss ngan vit c msj saya ye.. 0173517790. lau bleh nak 4 orang.. :) thanks

    BalasPadam
  42. berminat utk dropship..sila email detail ke nuerulesauddin@gmail.com

    BalasPadam
  43. salam,saya berminat jadi dropship,sila email detail noor.bashiroh89@gmail.com

    BalasPadam
  44. saya berminat nak jadi dropship..email detail disini:mohd.shokri15@gmail.com

    BalasPadam
  45. saya berminat nak jadi dropship..
    detail please....
    shazwinmorad@gmail.com

    BalasPadam
  46. sy bminat nk jd dropship.email di sini nnamma84@gmail.com

    BalasPadam
  47. Sy berminat nk jd dropship...email full details zura_hunny21@yahoo.com

    BalasPadam
  48. berminat tuk droship... farishzacky@gmail.com

    BalasPadam
  49. i berminat nk jd dropshp, email me qis_anni@yahoo.com

    BalasPadam
  50. email saya erinfabland@gmail.com

    BalasPadam
  51. salam..... saya nak jd dropship.... email me: miezafisha@gmail.com

    BalasPadam
  52. macam berminat ...ellesaggitarius@yahoo.com













    BalasPadam
  53. saya pun dah lama cari siapa buat dropship produk ni. saya berminat. please email me details: najmie.aqeem@gmail.com Tq.:)

    BalasPadam
  54. mcm mne nk jd agen dropship produk felinna? ni email sy.. mybearcyg@yahoo.com

    BalasPadam
  55. saya berminat nk jd dropship n dealer..boleh emailkan detail? hidayahzamanry@gmail.com..tq..:)

    BalasPadam
  56. sy berminat nak jd agen .pm sy munirah55@yahoo.com

    BalasPadam
  57. saye berminat..pm me plese..yura_eliya93@yahoo.com

    BalasPadam
  58. saya berminat dengan dropship.. sila email lumayan_pendapatan@yahoo.com

    BalasPadam
  59. masih dibuka lagi ke untuk ejen dropship/dealer?

    BalasPadam
  60. Saya pengguna dan berminat utk menjadi dealer / dropship masih dibuka ke? Email saya eina301@yahoo.com utk info..tq so much

    BalasPadam
  61. Sape yg berminat utk jadi agen Dropship..sila LIKE FB kami di http://www.facebook.com/Chantek4u

    BalasPadam
  62. sya bermint jdi agen dropship.. nor_azila21@yahoo.com...0195191572

    BalasPadam
  63. saya berminat nak jadi dealer felinna..masih dibuka lagi ke??tolong email detail ke sue.belleza0212@gmail.com..
    TQ

    BalasPadam
  64. sy berminat nk jd agen dropship...sila emel pada erylynnharun@gmail.com

    BalasPadam
  65. saya berminat nak jadi dropship...sila email kepada saya slumberz91@yahoo.com

    BalasPadam
  66. Saya sangat berminat. Emailkan pada saya maya_zi@yahoo.com.sg
    0135949167 :)

    BalasPadam
  67. Saya berminat tolong emailkan pada saya ayu.sriwati@gmail.com

    BalasPadam
  68. saya berminat utk jadi dropship.. emel saya.. cortomaltese_gurl@yahoo.com

    BalasPadam
  69. saye berminat nak jdi dropship..
    emel please.. dafodil_jue@yahoo.com

    BalasPadam
  70. saya berminat nak jadi dropship..email please..sheririn89@yahoo.com.my - serious.tq

    BalasPadam
  71. saya berminat nak jadi dropship..email please..
    pmc4health@gmail.com
    tq

    BalasPadam
  72. berminat utk dropship di Melaka (Melaka Tengah)
    email : norelln@yahoo.com
    HP: 012-7608164
    Address : No.44 Km 14 Jalan Melati, Tambak Paya 75460 Ayer Molek, Melaka

    BalasPadam
  73. salam..
    saye berminat nak jdi dropship..
    email please: shafiez_8589@yahoo.com

    BalasPadam
  74. saye berminat untuk jadi dealer/dropshipper. bleh lg ke? ibyhasnorbayani@yahoo.com

    BalasPadam
  75. aya bermint jdi dropship...email;mulanjamilah94@yahoo.com

    BalasPadam