Isnin, 30 Julai 2012

♥ JAMU PERAWAN♥


JAMU PERAWAN 
RM30/BOTOL (60 BIJIK)

KEMBALIKAN MEMORI INDAH MALAM PERTAMA MU ~~<<(@JAMUPERAWAN HANDMADE ~ 3 IN 1KHASIATNYA ~
 ·٠•●merawat keputihan dan lendiran yg banyak●•٠·˙
 ·٠•●menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan●•٠·
˙·٠•●merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin●•٠·˙
·٠•●mengecutk

an peranakan●•٠·
˙·٠•●menghila

ngkan gatal-gatal di faraj wanita●•٠·˙
·٠•●melancarkan
 peredaran haid●•٠·
˙·٠•●vagina akan berbau harum semulajadi●•٠·˙

·٠•●Kencing
 Manis●•٠·
˙·٠•●Darah Tinggi●•٠·˙

·٠•●Gout●•٠·

˙·٠
•●melawaskan pembuagan air kecil dan air besar●•٠·˙
·٠•● kulit akan menjadi kemerahan dan gebu serta tegang●•٠·
˙·٠•●anti jerawat●•٠·˙
·٠•●dapat mengembalikan awet muda●•٠·˙
·٠•●menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur●•٠·
˙·٠•●sengugut /
 mengurangkan sakit segugut●•٠·
˙·٠•●menambahkan tenaga batin●•٠·˙
·٠•●memulihkan urat saraf●•٠·
˙·٠•●merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)●•٠·˙
·٠•●merawat payudara ( KANSER )●•٠·˙
·٠•●anti kanser●•٠·˙
·٠•●sakit lutut●•٠·˙
·٠•● kebas kaki tangan●•٠·
˙·٠•●senak kembung●•٠·˙
·٠•●angin medu●•٠·˙
·٠•●lenguh sendi●•٠·˙
·٠•●mengembalika
n berat badan secara alami●•٠·
˙·٠•●AWET MUDA dan MENGEKALKAN KEPERAWANAN●•٠·˙
·٠•●utk kesuburan dan boleh menjarakkan anak●•٠


·˙Ramuan Bahan Pil....- Daun Mas Cotek- Manjakani- Nenas Batu- Ibu Gamat- Madu Lebah- Akar Kayu Sari Rapat.Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herba tradisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA ~Sesuai juga untuk remaja dan dewasa.Garenti puas hati!!!!. BERMINAT BOLEH INBOX 
AWAS 
~ DILARANG MEMAKAN JAMU INI KETIKA DATANG BULAN ATAU BG WANITA YG MENGANDUNG

Khas utk pikat suami isteri
KETIKA ANDA MENYEDARI.....
RAMAI PAKAR KAUNSELING SURUH ANDA MENJAGA BILIK TIDUR.

malangnya wanita...tidak menyedari kegagalan rumahtangga adalah kegagalan ditempat tidur. kegagalan berkomunikasi dan menjalin cinta selepas berkahwin dan melahirkan anak.

MENJAGA CINTA, MENJAGA SUAMI.... NO.1 JAGALAH KESIHATAN RAHIM ANDA.

RAHIM YANG SEHAT, MUKA AKAN BERSERI DAN BERCAHAYA.
RAHIM YANG SEHAT, BADAN CERGAsssS BERTENAGA
RAHIM YANG SEHAT, FARAJ CANTIK DAN WANGI
barulah anda fikirkan penampilan anda dengan branded item yang mahal-mahal.

TIADA MAKNANYA LAGI..jika kita berpakaian cantik, berkereta besar, berumah besar, berpangkat tinggi dan duit yang banyak JIKA KITA GAGAL MEMBAHAGIAKAN SUAMI YANG KITA CINTA. JIKA KITA GAGAL MENGEKALKAN AYAH UNTUK ANAK - ANAK KITA. JIKA KITA GAGAL MEMPERSEMBAHKAN DIRI YANG TERBAIK UNTUK SUAMI KITA.

jika belom berlaku. jagalah dari sekarang. jika sudah berlaku cepat2 lah kita ubati. Amal Jamuperawan .. mantop sehhhhh ^_* hahaha



Harap maaf,, delete gambar jika pandangan agak kurang menyenangkan,, agak kotor dan menjijikkan,, tetapi inilah kehebatan JAMUPERAWAN no 1. yg mampu mengeluarkan kotor dalam rahim keluar, bukan shj boleh ketat GRIP malah mampu menjadikan awet muda jika diamal.. Macik terima gambar ini baru shj,, si pemakai insert 2biji sekaligus utk dapat ketat mcm mlm pertama,,, apa yg keluar ptg tadi,, ini dia,,,, keputihan dan lendir keluar,,, Jamuperawan menyerap habis bersih dalam rahim ibu ni,, nada suaranya ptg tadi mase call macik agak terkejut ( kalut ) bercampur happy coz x pernah seumur hidup dia keluar bende2 putih ketulan spt gambar diatas

(cube peratikan lendiran dan kotoran melekat di Pills Jamuperawan,, JP menyerap lendiran dan kotoran) macik cube tenangkan dia,,, dia kata,, miss V dia bau hilang, dan rasa bersih,,, macik x blh nk sambung coz ibu ni cerita psl seks dng hubby dia mlm Jumaat smlm,,, macik lak senyum smp telinge dengar citer SXXXX dm phone,, bile suami dia ckp x jumpa lubang tuttt,,, x blh nak citer,, rahsia msg2 ..heheh



TESTIMONI PELANGGAN




JP jamu yg PERTAMA di asia mengeluarkan kekotoran2 lendiran didlm faraj.. 

maaf naa.. gmbar tidak memuaskan..ttp inilah kenyataan.. 

pastikan JP yg original bukan klon naaa





Ini salah satu contoh dari pelangan yg mengamal JP shj.. beliau tidak insert tetapi JP mampu membersihkan mengeluarkan keputihan.. kerak2 dr lendiran yg lama.. tiada JP tiadalah segalanya..











1.

Testimoni panas2 lagi yee for today 2/3/2012
" as salam kak ! ,arini pg2 kakak saye call smbl melalak!katenye die pg psg alat pncegah khamilan n yg lawaknye doktor yg psg tu tkejut sbb baru hari ke-38 BERPANTANG da ketat lain mcm!bkn men pyh lg nk mskkn alat tuh!!hik3x.ni sume penangan jamu PERAWAN kak lah!die hepi sgt saye suggest kat die jamu PERAWAN tok die amalkn dlm pntng..soooo kak ..thank you a lot sbb bekongsi rahsie 'perawan' dgn kami!weeeeeeeeeee!:)




2.
19/4/2012. Time : 2.25pm

" sis saje nk kngc cte..rahcyakn name sy ye laling..sjak sy mkn JP n JPA ni sy pny mis V terase ketat n xde bau bla brsame Hubby pun kata 'Ketat padat n sedapp' hehe Malu saya..tp smlm hubby pnya lah gans coz sy inset jamu wk2 mlm selng sehari Fuh x trkata Terangkat beb..sy pnya bontot n atas rase padat n brdenyut2 so kpd kaum2 HAWA yg blm bli jamu perawan ni cpt2lh dptknnya..rugi sape yg x mencba..ok tq sis Ingt ya awak Jgn tlis name sy kat wall awak "

Nama dirahsiakan . Ty Testimoni.... ^_*

3.

20/4/2012

"ai....bz...juz wan to tel u dat,ur mdicine is superb n power...i try it on wed nite...gosh it realy mke me stisfied..includin d oil dat my hubby try..me hav a lot of water,bt wen i insert its dry..n cn feel it..my huby also happy...i guess we wil oder again frm u...thnks..."

4.
salam sis..
thanx sis..terbaik..semalam rasa cukup ketat dan padat..berbeza..badan pun dah tak rasa lenguh2 dah..sy makan sebiji je sehari sebab menyusu anak..itu pun dah ada perbezaan yg besar..
5.
15/82012
Nk b'ceta psl JAMUPERAWAN yg akk order bru2 ni..
t.kasih la bbnyk niey pknlkan jamu tu mmg terbeakkk punyer... Hehehe... Suami xputus2 mmuji s'mse bsma N akk xtau nk ckp pe lg..
cuma tq vry3 much... xpnh jpa jamu sehebat ni... ade tp kite mkn tu mmkan lme sket bru npk kesannyer.. JP ni 3hari je kte dh rse kesannyer.. yeahhh... SUAMI SENYUM SOKMO.... Hehehehee...



TESTIMONI 1 :- (6 april 2011)
as'kum,hai kak....aku dah ada 2 org testimonil...kata bdorg nya.bnr2 panas jamu 2 smpai terasa fit masa buat hubungan intim.iath bdorg bgtau aku laki bdorg bepuas hati selapas merasai nya semlm.kmi bepuas hati dgn jamu yg kita jual 2.tq telah menjual ubat 2 tmpt ku ka...aku
 harap ramai lagi yg mau cuba ubat jamu perawan ni.BEST SGT LAH.....

TESTIMONI 2 :- (6 april 2011)
heee snang je sis f yg mgoder mningkat ada leeee tew as we know our hby hv a gret smile woooow gito loys boleh pkai mlalui 2 rongga heee, its good siapa yg kn mcuba d alu2kn lets hv a try n u cn fl d different then

TESTIMONI 3:- (6 april 2011)
ahahaha btul2 i dh try jamu since fbuary...nyasal sapa nda try...

TESTIMONI 4:- (6 april 2011)
kpda para2 isteri yg ada dluar sna.cuba lah ubat jamu perawan ni sekali....pasti para suami anda hendak mau lagi.....krna ubat ni akan membuat hati suami anda merasa puas yg tak terkata.....

TESTIMONI 5:- (6 april 2011)
sukses plg keputihan nda ada g mmmg nyaman
hahahha kpisan ku lenx telampau sampit olehnya

TESTIMONI 6:- ( 8april 2011)
Hai sis. Thanks 4 the jamu ah. Selama ne Me mnghidap keputihan yg serius & kitaran haid me nda normal. Alhamdulillah since sis rek0men kn jamu perawan, me mngamal kn mkn 2biji tiap2 pgi sblum brus gg & dah 2 bulan kitaran haid me bebalik normal smpai hari ane. Keputihan pun bnar2 hilang. NO MORE PANTY LINER. Tq sis.. Will book again soon.

TESTIMONI7:- ( 8april 2011)
ahahaha....yg bestnya 4 yg sdh kwin nda pyh tgu lama just insert sbiji n wait 2-3 hrs only grenti puas hty hehehe.....bdn rsa segar..

TESTIMONI 8:-(10/4/2011)
Hi sis! :p rugilah urg yg nda bli jamu ne sis. Aku insert kmarin kann. Memang umppph sampit la. Aku suruh my hub plahan2 dlu cos ketat n sampit. Hehe. Aku alum mkn plg lg. Bru insert. Memang patut lh harganya cmani. Walaupun damit tp successs.

TESTIMONI 9:-(10/4/2011)
JAMU PERAWAN.
:D sblm hsbnd blik,ku mkn n insert sis sebiji ja.p ku insert mlm,ne td pgi hsbnd blik,p ku nda insert sisz,x suamiku snyum lebr.ehe n ku lbeh btenaga sblm ne..tq sis myakinkn aku mkn ubt jamu ne,b4 ne ku mkn ubu mahal perapat tp nda bkesan,p x ne memang menakjubkn sisz

TESTIMONI 10:-
JAMU PERAWAN
sisz.memang mujarab sisz.aku truz mkn n insert truz ari2..n den td pgi myhsbnd blik,kmi bsma, aku mkn 1biji tp tk insert,memang mujarb sisz.insyaalah f da kwn2ku kn ordr ubt jmu,o aku bli g,ku inbox sis.hsbndku tsenyum lebr sisz,ea
ckp mcm ankdara.tq sgt2.ehe bis ubt ne nantiku ordr lg sisz a ehe

TESTIMONI 10:-
JAMU PERAWAN
bnr 2 sampit xa,smpai tkluar jw air mata sl tlampau fit pyhkn msuk.haha

testimoni 11:-
JAMUPERAWAN-first of all, tq coz siz jualkan jamu ne rah me.. baru kemarin ptg me cuba ubat ne, me mkn n me 'insert' jua.. awl2 memang lain rsa bdn tp ya memang bkesan.. :) smlm myhusbnd mau tia kn bsama, then ea memang tkjut n ckp ada prubhan n smpit.. Aha.. Smpai pg snyum2 lakat hpy me liyat, jdi apa lg yg dluar, alum cuba?? cuba th jamu ne,nda nyasal beli kompom puas aty dgn prubhanya..

testimoni 12: JAMU PERAWAN 04.05.2011
A,kum sis hehehe..Tq memperkenalkn jamu perawan ah hahaha..Faham2lh apany laki tani hehehe..Bru jua d mlm a2 bru d panggil kesan yg bek hehe..Tqtqtq..

testimoni 13: JAMU PERAWAN 09.05.2011
Salam sis hehe ive tried ur jamu dh hehe. WOW hehe udh ku cuba and its really works. Hehe senyum lebar suami ku. tnx a lot sis. Bnr eh jd perawan leh nya ahaha.

TESTIMONI 14 - JAMU PERAWAN 10.05.2011
As'kum sis,me start udah mkan ur jamu atu alhamdulillah wpun my doter still breastfeed tp nda panas n i try insert jua two word 'really workkk...' hehehe yg skit blakang pun jdi baik tarus smangat jdinya biasanya mun mbuat projek dlm 30minit tp udh insert ani uummph pham2lah hahahaha we're both happy even b4 nda mkai jamu ani pun hapy tp ani lbeh happy plg den hubyku tnya apa u pkaikn? I said 'shhhh...rahsia' hahahahahaha tq so much sal jual jamu ani

TESTIMONI 15:- JAMU PERAWAN (16.05.2011)
komen my hubby katanya perfect.scara detailnya katanya mngana semua n terasa dinding d dlm mcm mngacut.semangat th ku kn meneruskan mkn jamu a2 bila sdh ada feed back yg memberangsangkan dari sang suami.uhuhu..setentunya...hehe..sbatahku mkai jamu,yg ani th ku mkai continuously...kana puji..hehehe. slalunya yg sblum2 ani sbotol sja ku mkn.nada komen yg nyaman lgsung ya th ku stop.yg ani akan dteruskan.msuk botol ktiga dh ni..aku mkn 4bji sehari.2pgi 2mlm n msukkn d bwh alat2 3hari skali.drh menses pun nda bebau hanyir leh mkn jamu ah...

TESTIMONI 16:- JAMUPERAWAN (21ST JUNE 2011)
jamu sis jual a2 mujarab bnr hehe trutama kputihanku nda g cm b4 dlu bg gnjil kn ampir hri2 da.p msane alhamdulillah brkurang.

TESTIMONIAL 17:- JAMU PERAWAN (23TH JUNE 2011)
Salam sis, Alhamduillah masa ne keputihan me, yg berbau n gatal2 atu ilang dh, n badan jdi cergas..mkn byk pun bdn maintain..

TESTIMONIAL 18:- JAMU PERAWN (27.6.2011)
salam sis just want to say thanks to u..i love ur product..dlm sehari keputihan ku ilang..alhmdulillah..tdur pun nymn..tq so much for ur info sis a..if ku mau bali g i will update u :))


TESTIMONIAL 19:- JAMU PERAWAN (4.7.2011)
uh sis, ato power jamu uh. Aku 6 bulan dh inda uzur... udah ku makan sekali ja esoknya uzur tia... labat period ku uh, paksa tukar pad every 2 hour

TESTIMONIAL 20 :- JAMU PERAWAN (4.7.2011)
( PERINGATAN FOR ALL LADIES...pls jgn insert hari2 jika perlu sahaja ehe biar sesedap rasa.. cukup seminggu 2-3 x sahaja)
Hy sis..juz wnna share my story..ur product ni bnr2 mujarb but d thing s aftr me pkai..trasa pyh kn tmbus n smpit lh..i thought it wil b ok 4 him..but upanya, nda kna suruh pkai g.. Katanya 'tlmpau smpit,nda ngam msuk nya..' n pdih 'brg' nya myb mgasak tk msuk n tluka.. Hahaha..Ktwa jua me e..but me ttp pkai lh jua 4 my own gd..btw thnx coz intro dis product..

TESTIMONIAL 21:- JAMU PERAWAN ( 4.7.2011)
as'salam siz...aku ne stat udh mkn ubt jamu perawan...yth asal ku mkn ubt tu...sakit2 sja kpala ku...shari ku mkn 3biji tiap pagi n mlm...(PERINGATAN KURANGKAN DOSE MKN IF TERASA PANING2).sal insert tu...bagus sgt2 siz..ukn sja mcm mlm pertama p nda sakit2 bh tym bsetubuh...biasa sakit lah..n lamah badan lah tym sx buat...p now btenaga...hehehe...

TESTIMONIAL 22:- JAMUPERAWAN (14.7.2011)
WOW!Amazing! Dimalam aku insert untuk keputihan yg kronik...tadi pagi ku liat nda g ada, bau pun nada lagi. kalau dulu tercium banar tu bau ah..ane nada g ada,,ehe Tq sis so much! mun ku inda terliat ur iklan nda ku tau cna kan buat...tq again!

Testimonial 23:- JAMU PERAWAN (19 July 2011)
Alhamdulillah sis, lapas sebulan ku makan jamu kita, menses ku normal and lancar, syukur banar ku, setelah sekian lama setahun labih ku nda uzur kerana makan ubat perancang khas untuk menyusui, time uzur hari pertama sedikit nda rasa apa2.

testimonial 24:- JAMU PERAWAN (29 JULY 2011)
sis. .bnar kata u atu, 1 saja cukup,biasa mcm rasa ngaleh nda bdaya p sdh cuba makan 1 tenaga ku pun umpphh~hehe. .thankz a kalau abis ada g order. .huby ku pun heran aku cakah n ea trasa mcm ada klainan. .hehe. .jamu perawan is the best. .

tESTIMONIAL 25:- JAMU PERAWAN (30 JULY 2011)
Sis tebacaku testimoni customers kita,,kn bekongsith ku ne..ehe Honestly me kwen 13yrs sdh,,1st tym me pakai jamu kita me mkn sebiji then me insert sebiji..U know time2 make love atu wa huby me ckp sampit eh perawan eh..Gali ati ada jua dgr ya beckp 2..ehe Tq sis 4 ur jamu byk dh product me pakai p ane nda menyasal me bali..

Terima kasih sis Jamu Perawan.tiada jamu lain sehebat ini :D



1 ulasan:

  1. Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
    Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
    Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
    Wanita cantik bermula dari diri :)

    [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]

    BalasPadam